Termékeink

10. születésnap

PrintPix Nyomda 10. születésnap

KEDVES RÉGI ÉS ÚJ PARTNEREINK!

10 évesek lettünk! A PrintPix Nyomda ebből az alkalomból 10 születésnapi meglepetéssel kedveskedik! Itt megnézheti összeállításunkat a 10 éves PrintPix Nyomda eddigi történetéről. Továbbra is figyelje emailjeit, mert tavaszi meglepetéseinkről a következő hetekben hírleveleinkből értesülhet!

 

PrintPix Nyomda 10. születésnap

PrintPix Nyomda 10. születésnap

  • Bővültünk, alakultunk... Nyomdai szolgáltatásaink a 10 év alatt sokat bővültek, fejlődtek, és máig igyekszünk a legjobb megoldásokat kínálni az üzleti élet területeire, különleges alkalmakra és a hétköznapokra is. 

  • Ötleteltünk, fejlődtünk... Szakértő és kreatív PrintPix-csapatunk mindig nyitott az újdonságok iránt. Fontosnak tartjuk, hogy a legfrissebb technológiával dolgozzunk és folyamatosan figyeljük a legújabb nyomdai lehetőségeket.  

  • Köszönjük! Folytatjuk! Visszatérő és új Partnereinknek köszönhetően sok remek ötletet valósíthattunk meg, és számtalan izgalmas feladatban vehettünk részt. Ahogy az elmúlt 10 évben, úgy ezután is mindig a legjobb, esztétikus és hatékony nyomdai megoldásokat szeretnénk kínálni. 

PrintPix Nyomda 10. születésnap

Köszönjük eddigi bizalmukat és a remek feladatokat!
 
A PrintPix Nyomda csapata

printpix nyomda

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

vonyl fólia Tisztelt Nyomda és Minden Kedves Munkatársa!

Nagyon nagy hálával és örömmel szeretném kifejezni köszönetemet azért a minőségi munkáért és segítőkészségért, amit a legutóbbi megrendelésem teljesítése során is tapasztaltam.
Nagyon kedveltem mindig azt a személyes törődést és készségességet, amit valamennyi munkatárs nyújt, akivel kapcsolatba kerülök. Bármely laikus kérdésemre türelemmel válaszolnak és a leterheltség ellenére mindig jut elég idő az egyeztetésre.
Már sok-sok éve, még a nyitás körüli időszakuk óta önökhöz fordulok a nyomdai munkákkal és kezdetek óta ezt tapasztalom. Nagyon jó azt látni, hogy a sikereket követő fejlesztés és növekedés során a mennyiség nem megy a minőség rovására, sőt...
Szeretem, hogy mindig megbízhatok abban, hogy határidőre elkészül a munka és azt is őszintén feltárják, ha a sürgős kérésemet a leterheltség miatt nem tudják teljesíteni (ilyen egyébként ritkán történik).
Röviden: mindig nagy öröm a PrintPix Nyomdával dolgozni és ahogy eddig, a továbbiakban is szívesen ajánlom tovább az ismerőseimnek is.
További személyes és céges sikereket és sok-sok elégedett vevőt kívánok az egész Csapatnak!

Üdvözlettel, szeretettel
Lendvai Gabriella
életút tanácsadó
Szivárvány-terapeuta

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

akadalymentesitett_nyomda

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk