Termékeink

Céglogós pendive, powerbank, toll

Céglogós, egyedi PENDRIVE, POWER BANK és TOLL

Céges logóval ellátott, különleges kialakítású pendrive-ok, power bankok, emblémázott tollak karácsonyi vagy év végi ajándékként!

 

Akár Nekik is hasznos ajándék lenne az Ön céglogós pendrive, power bank vagy toll partnerajándékai.

AZOKNAK, AKIK A HAGYOMÁNYOS JÓKÍVÁNSÁGOKBAN HISZNEK

  CÉGES LOGÓVAL ELLÁTOTT TOLLAK  A mindennapi használatra és reklámcélokra is ideális, változatos színekben elérhető írószereket céges emblémákkal, szövegekkel nyomtatva teheti egyedivé. Céges ajándékként elegáns kialakítású változatokban is rendelhetők.

 Kedvet kapott? Itt megtalálja logózható toll-kínálatunkat!

 ...................................................................................................................................................................

AZOKNAK, AKIK A DIGITÁLIS ÜNNEPI ÜZENETEKET SZERETIK

PENDRIVE-OK EGYEDI FELIRATOKKAL, KÉPEKKEL Ötletes és hasznos céges ajándék, változatos formájú és anyagú vázakkal, a természetes fától a divatos szilikonpánton át az exkluzívabb bőr borításig. 2-128 GB tárhely, többfunkciós kialakítások. Válassza azt a típust, amelyik legjobban illik cége stílusához, és tegye egyedivé céges logóval, szlogennel!


Kedvet kapott? Itt megtalálja pendrive-kínálatunkat!

PrintPix Nyomda

...................................................................................................................................................................

ÉS AZOKNAK, AKIKNEK AZ ÜNNEP A FELTÖLTŐDÉS
 
POWER BANKOK SAJÁT DIZÁJNNAL  Amikor mobilt, tabletet vagy egyéb eszközöket kell útközben akár gyorsan töltőre tenni, ennél gyorsabb és praktikusabb megoldás ma nem létezik. Ha valami igazán nélkülözhetetlen és modern eszközzel lepné meg ügyfeleit, válasszon nagy kapacitású külső akkumulátoraink közül és nyomtassa rá cége logóját, elérhetőségeit.  
 
Lapozza át POWER BANK katalógusunkat!

 PrintPix Nyomda powerbank

 Megtalálta a tökéletes POWER BANK-ot? Kérjen árajánlatot most!

PrintPix Nyomda

 Hívja szakértőnket 061 445 3039 vagy írjon nekünk az ertekesites@printpix.hu címre vagy ingyenes chaten keresse Molnár Ágnes kolléganőnket.

Köszönjük eddigi bizalmukat és a remek feladatokat.
 
A PrintPix Nyomda csapata

printpix nyomda

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

vonyl fólia Tisztelt Nyomda és Minden Kedves Munkatársa!

Nagyon nagy hálával és örömmel szeretném kifejezni köszönetemet azért a minőségi munkáért és segítőkészségért, amit a legutóbbi megrendelésem teljesítése során is tapasztaltam.
Nagyon kedveltem mindig azt a személyes törődést és készségességet, amit valamennyi munkatárs nyújt, akivel kapcsolatba kerülök. Bármely laikus kérdésemre türelemmel válaszolnak és a leterheltség ellenére mindig jut elég idő az egyeztetésre.
Már sok-sok éve, még a nyitás körüli időszakuk óta önökhöz fordulok a nyomdai munkákkal és kezdetek óta ezt tapasztalom. Nagyon jó azt látni, hogy a sikereket követő fejlesztés és növekedés során a mennyiség nem megy a minőség rovására, sőt...
Szeretem, hogy mindig megbízhatok abban, hogy határidőre elkészül a munka és azt is őszintén feltárják, ha a sürgős kérésemet a leterheltség miatt nem tudják teljesíteni (ilyen egyébként ritkán történik).
Röviden: mindig nagy öröm a PrintPix Nyomdával dolgozni és ahogy eddig, a továbbiakban is szívesen ajánlom tovább az ismerőseimnek is.
További személyes és céges sikereket és sok-sok elégedett vevőt kívánok az egész Csapatnak!

Üdvözlettel, szeretettel
Lendvai Gabriella
életút tanácsadó
Szivárvány-terapeuta

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk