Termékeink

Üveg gravírozás

laposuveg_webre_1.jpg
laposuveg_webre_1.jpg
uvegravir_v1.jpg
uveggravirozas.jpg
uveggravirozas03.jpg
gravirozas_whiskeypohar.JPG
gravirozas_plaket53.JPG

Termékismertető

Nem csak nálunk vásárolt üveg eszközökre,  de hozott anyagokra is dolgozunk, melyeknél fontos tényező az egyenletes, sík felületű vagy sima falú henger felület és a tárgy tömege, mérete. Expressz határidővel vállalunk nagy mennyiségben is lézergravírozást, melyet igény esetén ki is szállítunk. Megrendelését leadhatja online is.

üveg gravírozás, plakett gravírozás, embléma gravírozás, emlékplakett gravírozás

Számos látványos üvegplakettre lehet gravírozni

Az egyenletes, sima falú hengerfelületek (pl. pohár, palack, stb.) szinte teljesen körülírhatóak. Palack gravírozásánál a palack tartalmát a lézer nem befolyásolja, hiszen nem hatol be a sugár. Így márkás, igényes italokat is bátran feliratozhatunk. 

Kiváló megoldás például nagyobb vállalatoknak, ha logójukkal, vagy egy személyes üzenettel ellátják az ajándékra szánt italok üvegeit, illetve jóval gazdaságosabb, ha éttermek, szállodák egyszerű üveg étkészletét lézergravírozással változtatja exkluzívvá és egyedivé.

Legnagyobb előnye, hogy a lézergravírozott felület sérülésmentesen örökre fent marad. Nem csak szöveg és grafika vihető fel az üvegfelületre, hanem fotó is. Üveg ajándék-tárgyak, kitüntetések, üveg plakettek is elláthatók személyre szóló motívumokkal, ezekből raktárkészlettel is rendelkezünk, de katalógusunkból más ajándéktárgy is rendelhető.

üveg gravírozás, plakett gravírozás, embléma gravírozás, emlékplakett gravírozás

Egyedivé tesszük az üvegből készült tárgyakat

  • Anyagleadás: Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben. 
  • Ha grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagy felbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  • Fotó gravírozása esetén, nagy felbontású, jó minőségű, kontrasztos fotókat várunk, melyen az adott motívum jól felismerhető.
  • Ólomtartalmú vagy kristály üveget nem tudunk gravírozni

Keressék telefonon szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak Nekik (a képekre klikkelve)! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. szám alatt.

 

PrintPix Nyomda Lua Jerome gravírozás

 

PrintPix Nyomda Csabi Ibolya gravírozás

 

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Nyéki Edina

"Először is nagyon szépen köszönöm a segítségüket!! A meghívónk egyszerűen tökéletes lett, mindenki alig győzi dicsérni, mennyire nagyon szép!!! Tiszta szívből fogom ajánlani Önöket barátaimnak, ismerőseimnek, kollégáimnak!! (…)

A szerkesztést mindenképpen Németh Edinával szeretném kérni, mert nagyon meg voltunk Vele elégedve a meghívó kapcsán, szuper munkát végzett és nagyol jól tudtunk együtt dolgozni!!!"

Nyéki Edina
versenyeztetési munkatárs
Invitel Távközlési Zrt.

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk