Termékeink

Esküvői meghívó

ujmeghivo_3.jpg
IMG_0014.JPG
IMG_0062_v1.jpg
eskuvoimeghivo_12.jpg
ujmeghivo_1.jpg
ujmeghivo_2.jpg
ujmeghivo_3.jpg

Termékismertető

Kedves Jegyes pár!

Leendő esküvői meghívójukat az Önök igénye szerint készítjük el. Legyen szó elegáns, modern, rajzolt, vicces, vagy luxus meghívóról és a hozzá tartozó ültető kártyáról, biztosak lehetnek abban, hogy nyomdánk szakmai csapata, mind az értékesítők, grafikusok, illetve professzionális, modern nyomdagépeink együttesen megvalósítják az Önök esküvői meghívő elképzeléseit. (A galéria képek csak illusztrációk.)


 • ESKÜVŐI MEGHÍVÓK HATALMAS VÁLASZTÉKÁVAL VÁRJUK A JEGYESPÁROKAT
 • BÁRMILYEN STÍLUSÚ ESKÜVŐHÖZ ÉS EGYEDI ELKÉPZELÉSEKHEZ IS MUTATUNK ÖTLETEKET
 • A MEGHÍVÓVAL EGYEZŐ STÍLUSÚ ÜLTETŐKÁRTYÁKAT, MENÜSOROKAT ÉS TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐKET IS KÉSZÍTÜNK 

Esküvői meghívó


Minta vagy saját elképzelésük alapján grafikusaink megvalósítják álmukat, hogy az esküvői meghívó tekintetében is megtalálják az igazit. :) Még nincsen pontos elképzelés csak a vágy, hogy az esküvői meghívó és ültető kártya stílusban Önökhöz, a jegyes párhoz illő legyen? Segítünk megvalósítani.

 • Legyen minden részlet tökéletes! – Akár klasszikus, elegáns, akár modern vagy bohém esküvőt terveznek, stílusos és dekoratív esküvői meghívót rendelhetnek nálunk! 
 • Nemcsak egy szép meghívó, hanem örök emlék is! – A jó minőségű, elegáns esküvői meghívókat sokan elteszik emlékbe, így bármikor fel lehet idézni az ünnepi pillanatokat. 
 • Tavaszi nászajándékunk! – Akciós ajánlatunk keretében most minden esküvői meghívóhoz egyező stílusú borítékot ajándékozunk!*

*Ajánlatunk 2018. június 4. 23:59-ig leadott és megrendelt esküvői meghívó termékünkre érvényes. Az ajándék boríték típusa és mennyisége megegyezik a rendelt esküvői meghívó minőségével és mennyiségével.


esküvői meghívók széles választéka

Esküvői meghívó brosuráinkból kiválaszthatják a megfelelőt.

 

Esküvői meghívó brosúráinkban számtalan mintát mutatnak be értékesítő kollégáink Önöknek. A további apró, finom megjelenítéseket, melyek igazán egyedivé varázsolják az esküvői meghívót ezután következnek:

 • egyedi méret: keskeny, egyoldalas, kétoldalas
 • exkluzív minőségű papír: kreatív karton papírok, pausz papírok
 • különleges megoldások: kinyitható, hajtogatott
 • fényképes megjelenítések
 • ünnepélyes betűtípus
 • meghívóval azonos stílusú boríték és ültető kártya
 • Csak nálunk: Esküvői meghívója mellé névre szóló ajándék ötletét is megvalósítjuk! Gravírozás fémre / fára / üvegre /parafára, egyedi puzzle, hűtőmágnes, vászonkép vagy a nagy kedvenc az egyedi naptár.

Engedjék meg, hogy levegyük az esküvői meghívó és ültető kártya megvalósításának terhét az Önök válláról. Keressék szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban, a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt.

 

Gyarmati Krisztina értékesítési munaktárs

 

Kanizsai-Nagy Dóra értékesítési munkatárs

 

Molnár Ágnes telefonos operator

 

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el a paramétereket.

nyíl

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a nyomda munkájával és munkatársainak hozzáállásával. Az árajánlat gyorsan megérkezett, a kollégák rugalmasan kezelték az esetleges módosításokat és a munka közben felmerülő egyéb igényeket. A kész termék pedig egy az egyben színvonalas, profi munkáról ad tanúbizonyságot."

Korponai Nikolett
marketing asszisztens
DPD Hungária Kft.

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1032 Budapest, Bécsi út 171.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1032 Budapest,

Bécsi út 171.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

akadalymentesitett_nyomda

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk