Fotónyomtatás

fotonyomtatas_galeria_6.jpg
fotonyomtatas_galeria_6.jpg
fotonyomtatas_galeria_5.jpg
fotonyomtatas_galeria_4.jpg
fotonyomtatas_galeria_3.jpg
fotonyomtatas_galeria_2.jpg
fotonyomtatas_galeria_1.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
0,0 FtEgyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Fotó méret
Kérem adja meg mekkora méretű fotókat szeretne kinyomtatni!
Papír
Kérem válassza ki a papír típust!
AKCIÓ!
Most -40%!
Áraink már a kedvezménnyel csökkentett árak. A bruttó 29 Ft/db ár 9x13 és 10x15 cm-es képméretekre és 200 db feletti kép rendelésére vonatkozik.

Termékismertető

 

Előnyök:

A fotónyomtatás, a papírfénykép tökéletesen ötvözi a legmodernebb digitális fotózás részletgazdagságát és a klasszikus fotóalbum műfaját. Örökítse meg fényképezőgéppel, telefonjával a fontos pillanatokat, PrintPix Nyomdánkban kinyomtatjuk, és albumba rendezheti, vagy akár képkeretben íróasztalára vagy a falra teheti kedvenc képeit. Egyéni méretű fotók esetén, szerkesztési óradíjat számolunk fel.

  • Minőségi papírra, több méretben: a fényképeket 250 grammos, selyemfényű, vagyis részben fényes fotópapírra nyomtatjuk. A klasszikus fotóméretek mellett A4-es, de nagy méretű, A3-as formátumokat is tudunk nyomtatni.
  • Gyorsan elkészül: a fényképeket professzionális gépeinkkel kiváló HD-minőségben nyomtatjuk ki, percenként akár 80 lapot. A fotónyomtatás vállalási határideje mennyiségtől függően csak 1-2 munkanap.
  • Egyszerűen megrendelhető: csak töltse fel fotóit közvetlenül itt az oldalon, vagy küldje el e-mailen munkatársainknak, és már nyomtatjuk is fényképeit. Természetesen személyesen is behozhatja a képfájlokat pendrive-on, DVD-n például.

Egyedi árajánlatkérés 

Hasznos információk:

  • A fotónyomtatás minimálisan rendelhető mennyisége 10 darab kép.
  • Tekintse meg ANYAGLEADÁSI ÚTMUTATÓNKAT
  • Ha a szabványtól eltérő méretben szeretne fényképet nyomtatni, keresse munkatársainkat, akik segítenek és EGYEDI ÁRAJÁNLATOT készítenek.

 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat Gellért Ádámot a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a gellert.adam@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

Hadobás Ferenc

gyorsnyomdai ügyfélkiszolgáló

+36 1 445 3002

hadobas.ferenc##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk