Hőálló ablakos boríték

CÉGES ARCULAÚ HŐÁLLÓ ABLAKOS BORÍTÉK


Miért fontos a hőállóság? Nem tűzvédelmi okokból, sokkal inkább a gazdaságosság, pénztárca kímélés miatt.

Bizonyára kért már árajánlatot egyedi céges arculatú ablakos borítékra. Az árajánlatokban többnyire nagyobb, 3000 - 5000 - 10 000 példányszám esetén volt kedvező az árajánlat.

 

Hőálló ablakos boríték

 

De mi van akkor, ha az Ön cégének 100 - 500 - 1000 db, vagy akár annál kisebb mennyiség is elegendő, akkor miért rendeljen a céges ablakos boríték optimális mennyiségének többszörösét. Ennek oka, hogy az ablak rész fóliáját csak a nagy mennyiségben gazdaságos ofszet gépeinken tudtuk eddig roncsolódás (olvadás) mentesen kezelni nyomtatáskor. Ennek azonban vége! :)

Speciális technológiával létrehozták a HŐÁLLÓ ABLAKOS BORÍTÉKOT, melynek segítségével már a digitális nyomdagépeinken is egyedi arculattal ellátott céges ablakos borítékot tudunk nyomtatni.

Előnyei:

  • Professzionális digitális nyomdaképeinkkel kisebb mennyűség is rendelhető, így nem kell annyi mennyiséget rendelnie, amire nincs szüksége.
  • Szilikonos zárású
  • Céges levélpapír mérettel megegyező, LA4-es méretű (22x11cm) a hőálló jobb ablakos (90x35mm) boríték, így elegánsan tudja céges levelezéseit intézni.

 Hőálló ablakos boríték

 

 Hogyan lesz Önnek egyedi arculatú céges ablakos borítéka, akár kis mennyiségben is?

Tudta?

1 klikk és azonnal árat kalkulálunk Önnek. Sőt, az árkalkulációt azonnal elküldheti értékesítési divíziónknak (Klikk a kalkulációnál található boírtékra), így azonnal lépéselőnybe kerül. :)Keresse szakértő értékesítő  kollégánkat, Szűcs Nikoletta a szucs.nikoletta@printpix.hu e-mail címen, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk