Termékeink

Névjegykártya felületnemesítési eljárások

 

A névjegykártya több, mint pusztán papír és festék. Számos extra tulajdonsággal ruházható fel, amivel elérhetjük a hőn áhított egyediséget. A következőkben bemutatjuk a névjegykártya készítés során alkalmazható egyszerűbb és különlegesebb felületnemesítési eljárásokat.

 

Fóliázás: fóliázott névjegykártya
A fólia egy vékony műanyag réteg, melyet magas hőfokon olvasztunk a névjegykártya papírjára. A fólia védi a papírt, így az nehezebben tépődik, kis mértékben vízhatlanná, tartósabbá, kopásmentessé válik. Esztétikailag szebb megjelenést kölcsönöz a névjegynek, lehet matt vagy fényes.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


Tasaklaminálás: laminált névjegykártya
A tasaklaminálás vastagabb műanyag védőréteget ad a névjegykártyának. Ha a névjegykártya készítéskor tasaklaminálást alkalmazunk, egy vízálló, erős és rendkívül tartós névjegykártyát kapunk. Extrém körülmények közé ajánljuk. Tasaklaminálásnál a borítást két különálló műanyag lapból olvasztjuk össze a névjegykártya széleinél, így mérete a forrasztás miatt megnő.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>
Sarokkerekítés: sarokkerekítés névjegykártya
Lehetőség van a névjegykártya szögletes sarkainak elegáns lekerekítéséhez külön-külön is. Az így kapott forma eltér a megszokott névjegykártyák látványától, így ez egy kiváló módszer a figyelemfelkeltő formavilág kialakításához.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 


Dombornyomás: dombornyomott névjegykártya
A vakdombornyomás amikor festék nélkül jelenítünk meg formákat a papíron, amik kiemelkednek a névjegykártya felületéből. A papírt megnyomva a forma látványos és elegáns díszítőeleme lehet névjegykártyájának. 500 példány felett rendelhető.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 
Prégelés: prégelt névjegykártya
A prégelés a dombornyomáshoz hasonló, fémklisével hőre és nyomásra leváló színes fóliával való nyomást jelent, ami tovább növeli annak esztétikai értékét. Lényege, hogy a kiemelkedő részek valamilyen színnel meg vannak nyomva. A névjegykártya készítés során általában ezüst és arany színeket szoktunk használni.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 

 

Stancolás:  stancolás névjegykártya
A stancolás gyakorlatilag azt jelenti, hogy a névjegykártya nemcsak téglalap alakú lehet, hanem bármilyen formában kivághatjuk. Ennél gyakoribb megoldás a különböző formák kivágása a felületből.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 

Hajtás: hajtott névjegykártya
A névjegykártya bármekkora méretű lehet, így alkalmazhatunk akár félbehajtott megoldást is.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>Hibrid effektlakk: hibrid effektlakk
Igazán exkluzív névjegyet szeretne? Az effektlakkozással egyedi és különleges látványvilágot jeleníthet meg névjegykártyáján, mely nem csak vizuálisan, de tapintásra is kiemelt élményt nyújt. Lényege, hogy a papírra kétfajta lakkréteget viszünk fel egyszerre. Ezek kombinálásával fényes, matt és érdes felületek hozhatóak létre. Az eljárás csak nagyobb példányszám (minimum 2000 db) esetében alkalmazható.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


UV formalakkozás: UV formalakkozás
Az UV lakk elegáns megjelenést kölcsönöz névjegykártyájának. Formalakkozással ötvözve látványosan kiemelhet területeket névjegyén. Lényege, hogy a folyékony lakk UV fény hatására szárad meg, erős védelmet adva hordozójának. Előnye, hogy erősebb mint a többi lakk fajta, és jobban ellenáll a napfény hatásának (nem fakul ki a névjegykártya színe). 500 példány felett rendelhető.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


Extra papír: extrapapír
Nyomdánkban nemcsak a gyakran használt 300-350 grammos fényes, vagy matt papírokra kérhető névjegykártya készítés, hanem lehetősége van kiváló minőségű kreatív és színes papírokat is választani. A rendelhető kreatív papírokat az Értékesítési Irodában lehet kiválasztani.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Gonda Anna

"Az már régen nyilvánvalóvá vált, hogy a PrintPix tele van jó szakemberekkel, de a fiúk türelme, rugalmassága és modora csodálatra méltó. Minden szempontból kifogástalan a szolgáltatás: a rendelésfelvételtől, kommunikációtól kezdve az esetleges módosítások, problémák megoldásán át az elkészült munkák szuper minőségéig, átvételig, számlázásig.

Olcsóbb nyomda lehet, hogy van, de ilyen megbízható nincs még egy, az ember idegszálait és elvesztegetett idejét pedig nem lehet megfizetni. Gratulálok minden kollegájuknak, és köszönöm a színvonalas szolgáltatásukat."

Gonda Anna
Anna Borház

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk