Termékeink

Névjegykártya felületnemesítési eljárások

 

A névjegykártya több, mint pusztán papír és festék. Számos extra tulajdonsággal ruházható fel, amivel elérhetjük a hőn áhított egyediséget. A következőkben bemutatjuk a névjegykártya készítés során alkalmazható egyszerűbb és különlegesebb felületnemesítési eljárásokat.

 

Fóliázás: fóliázott névjegykártya
A fólia egy vékony műanyag réteg, melyet magas hőfokon olvasztunk a névjegykártya papírjára. A fólia védi a papírt, így az nehezebben tépődik, kis mértékben vízhatlanná, tartósabbá, kopásmentessé válik. Esztétikailag szebb megjelenést kölcsönöz a névjegynek, lehet matt vagy fényes.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


Tasaklaminálás: laminált névjegykártya
A tasaklaminálás vastagabb műanyag védőréteget ad a névjegykártyának. Ha a névjegykártya készítéskor tasaklaminálást alkalmazunk, egy vízálló, erős és rendkívül tartós névjegykártyát kapunk. Extrém körülmények közé ajánljuk. Tasaklaminálásnál a borítást két különálló műanyag lapból olvasztjuk össze a névjegykártya széleinél, így mérete a forrasztás miatt megnő.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>
Sarokkerekítés: sarokkerekítés névjegykártya
Lehetőség van a névjegykártya szögletes sarkainak elegáns lekerekítéséhez külön-külön is. Az így kapott forma eltér a megszokott névjegykártyák látványától, így ez egy kiváló módszer a figyelemfelkeltő formavilág kialakításához.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 


Dombornyomás: dombornyomott névjegykártya
A vakdombornyomás amikor festék nélkül jelenítünk meg formákat a papíron, amik kiemelkednek a névjegykártya felületéből. A papírt megnyomva a forma látványos és elegáns díszítőeleme lehet névjegykártyájának. 500 példány felett rendelhető.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 
Prégelés: prégelt névjegykártya
A prégelés a dombornyomáshoz hasonló, fémklisével hőre és nyomásra leváló színes fóliával való nyomást jelent, ami tovább növeli annak esztétikai értékét. Lényege, hogy a kiemelkedő részek valamilyen színnel meg vannak nyomva. A névjegykártya készítés során általában ezüst és arany színeket szoktunk használni.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 

 

Stancolás:  stancolás névjegykártya
A stancolás gyakorlatilag azt jelenti, hogy a névjegykártya nemcsak téglalap alakú lehet, hanem bármilyen formában kivághatjuk. Ennél gyakoribb megoldás a különböző formák kivágása a felületből.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 

Hajtás: hajtott névjegykártya
A névjegykártya bármekkora méretű lehet, így alkalmazhatunk akár félbehajtott megoldást is.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>Hibrid effektlakk: hibrid effektlakk
Igazán exkluzív névjegyet szeretne? Az effektlakkozással egyedi és különleges látványvilágot jeleníthet meg névjegykártyáján, mely nem csak vizuálisan, de tapintásra is kiemelt élményt nyújt. Lényege, hogy a papírra kétfajta lakkréteget viszünk fel egyszerre. Ezek kombinálásával fényes, matt és érdes felületek hozhatóak létre. Az eljárás csak nagyobb példányszám (minimum 2000 db) esetében alkalmazható.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


UV formalakkozás: UV formalakkozás
Az UV lakk elegáns megjelenést kölcsönöz névjegykártyájának. Formalakkozással ötvözve látványosan kiemelhet területeket névjegyén. Lényege, hogy a folyékony lakk UV fény hatására szárad meg, erős védelmet adva hordozójának. Előnye, hogy erősebb mint a többi lakk fajta, és jobban ellenáll a napfény hatásának (nem fakul ki a névjegykártya színe). 500 példány felett rendelhető.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


Extra papír: extrapapír
Nyomdánkban nemcsak a gyakran használt 300-350 grammos fényes, vagy matt papírokra kérhető névjegykártya készítés, hanem lehetősége van kiváló minőségű kreatív és színes papírokat is választani. A rendelhető kreatív papírokat az Értékesítési Irodában lehet kiválasztani.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Nyéki Edina

"Először is nagyon szépen köszönöm a segítségüket!! A meghívónk egyszerűen tökéletes lett, mindenki alig győzi dicsérni, mennyire nagyon szép!!! Tiszta szívből fogom ajánlani Önöket barátaimnak, ismerőseimnek, kollégáimnak!! (…)

A szerkesztést mindenképpen Németh Edinával szeretném kérni, mert nagyon meg voltunk Vele elégedve a meghívó kapcsán, szuper munkát végzett és nagyol jól tudtunk együtt dolgozni!!!"

Nyéki Edina
versenyeztetési munkatárs
Invitel Távközlési Zrt.

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk