Termékeink

Papír gravírozás és vágás

papir-gravirozas.jpg
papir-gravirozas.jpg
papir-formavagas3.jpg
papir-formavagas.jpg
papircsillar.jpg
szalvetatarto_2.JPG
papir-formavagas2.jpg

Termékismertető

Díszítse nyomdai termékeit gravírozással!

A PrintPix Nyomdánál a papírválaszték széles skálájából választhat, például fotó kartonból, kreatív, felületkezelt vagy akár műnyomó papírból. Ezen papírok mindegyike alkalmas a lézergravírozásra, formára vágásra. A lézergravírozás és stancolás a forma, tömeg, méret terén a legváltozatosabb és legeltérőbb megoldásokat eredményezheti, legyen szó akár névjegykártyáról, céges mappáról, meghívóról, papír promóciós termékekről, reklámhordozókról vagy akár csomagolásokról.

Ha Ön szereti a kirívóbb, dizájnosabb névjegyeket, már kis példányszámú megrendelésnél is ajánljuk az egyedi és különleges formakivágást. Az esküvői meghívó fényes kartonra, tetszőleges méretben és grafikával, gravírozva és formára vágva egyedi stílust kölcsönöz a különleges alkalomnak.

Lézergravírozást vállalunk kreatív kartonokra is!

A gravírozott kép színe a felületkezelt papír szendvicses szerkezetétől függ, gravírozáskor ugyanis a lézer a felső festett, fehérített, vagy felületkezelt réteget égeti le, eljutva a papír belsőbb szerkezetéig, melynek színét egy próbagravírozással tudjuk meghatározni. Kartonjainkat, lézergravírozott papírmintáinkat személyesen is megtekintheti a PrintPixben.

Anyagleadás:

  • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagyfelbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  • Fotó gravírozása nem megoldható.

Keressék telefonon szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak Nekik (a képekre klikkelve)! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. szám alatt.

 

PrintPix Nyomda Csabi Ibolya gravírozás

 

PrintPix Nyomda Lua Jerome gravírozás

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Sokadszor mondok hálás köszönetet minden munkatársuknak, akivel személyes kapcsolatba kerültem, valamint azoknak, akik a háttérben dolgoznak. Sokadik megrendelésem a szokásos kimagasló színvonalon került megvalósításra. Ráadásul ebben az esetben első könyves íróként tettek boldoggá! :) Továbi sok sikert kívánok, és maradok hűséges ügyfelük.


Sallai Zoltán
zoltan.sallai@vipmail.hu

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk