Termékeink

Papír gravírozás és vágás

papir-gravirozas.jpg
papir-gravirozas.jpg
papir-formavagas3.jpg
papir-formavagas.jpg
papircsillar.jpg
szalvetatarto_2.JPG
papir-formavagas2.jpg

Termékismertető

Díszítse nyomdai termékeit gravírozással!

A PrintPix Nyomdánál a papírválaszték széles skálájából választhat, például fotó kartonból, kreatív, felületkezelt vagy akár műnyomó papírból. Ezen papírok mindegyike alkalmas a lézergravírozásra, formára vágásra. A lézergravírozás és stancolás a forma, tömeg, méret terén a legváltozatosabb és legeltérőbb megoldásokat eredményezheti, legyen szó akár névjegykártyáról, céges mappáról, meghívóról, papír promóciós termékekről, reklámhordozókról vagy akár csomagolásokról.

Ha Ön szereti a kirívóbb, dizájnosabb névjegyeket, már kis példányszámú megrendelésnél is ajánljuk az egyedi és különleges formakivágást. Az esküvői meghívó fényes kartonra, tetszőleges méretben és grafikával, gravírozva és formára vágva egyedi stílust kölcsönöz a különleges alkalomnak.

Lézergravírozást vállalunk kreatív kartonokra is!

A gravírozott kép színe a felületkezelt papír szendvicses szerkezetétől függ, gravírozáskor ugyanis a lézer a felső festett, fehérített, vagy felületkezelt réteget égeti le, eljutva a papír belsőbb szerkezetéig, melynek színét egy próbagravírozással tudjuk meghatározni. Kartonjainkat, lézergravírozott papírmintáinkat személyesen is megtekintheti a PrintPixben.

Anyagleadás:

  • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagyfelbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  • Fotó gravírozása nem megoldható.

Keressék telefonon szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak Nekik (a képekre klikkelve)! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. szám alatt.

 

PrintPix Nyomda Csabi Ibolya gravírozás

 

PrintPix Nyomda Lua Jerome gravírozás

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a nyomda munkájával és munkatársainak hozzáállásával. Az árajánlat gyorsan megérkezett, a kollégák rugalmasan kezelték az esetleges módosításokat és a munka közben felmerülő egyéb igényeket. A kész termék pedig egy az egyben színvonalas, profi munkáról ad tanúbizonyságot."

Korponai Nikolett
marketing asszisztens
DPD Hungária Kft.

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk