Termékeink

Roll-Up termékismertető

LÁTVÁNYOSSÁ TESSZÜK RENDEZVÉNYEIT!

Állványos eladáshelyi reklámeszköz. Miről beszélünk? Bizony a hétköznapi használatban nem így nevezzük, hanem Roll-Up-nak :)

Ez a kedvelt reklámeszköz könnyen hordozható és számos felhasználási lehetőséggel rendelkezik.

KIVÁLÓAN ALKALMAS:

 • üzletekbe
 • kiállításokra
 • rendezvényekre
 • prezentációkhoz
 • sajtótájékoztatókra


ROLL-UP TÍPUSOK:

roll-up montazs

Kis helyigényű, kedvelt és népszerű reklámeszköz, cserélhető film anyagból


X-BANNER

Nagyobb helyigényű, különleges, art design hatást keltő reklámeszköz, cserélhető textil anyagból


MINI ROLLUP

Recepciókra, rendezvények promóciós asztalára ajánljuk, cserélhető film anyagból

 

MI ALAPJÁN VÁLASSZON?

TERMÉK: Rendezvényre vagy üzlethelyiség elé? Egyszeri vagy többszöri használatra? Nagy területre vagy kisebb helyigényű térbe?

 • Roll-Up: Szinte minden eseményen megoldás.  Favorit a reklámeszközök világában, melynek oka a könnyű szerkezet, a gyors felállíthatóság valamint a film cserélhetősége. Tudta, hogy egy új akció vagy projekt esetén nem kell ismét a teljes szerkezetet megvásárolnia? Elegendő csak írni az ertekesites@printpix.hu e-mail címre vagy hívni a +361 445 3000-es számot vagy a printpix.hu weboldalunkon a Chat ikonra klikkelve egyeztetni kollégáinkkal, hogy meglévő roll-up-jában a hordozó anyagot másra cserélhesse. Hiszen miért költene többet, ha kevesebbért is célba ér projektje?
 • X-Banner: Az art jelző, mely erre a reklámhordozóra illik. Látványos, elegáns azonban stabilitását tekintve kevésbé masszív mint a roll-up. Ez a kecses szerkezet a művészeti kiállításoknál kedvelt eszköz, hiszen harmóniában van az eseménnyel. Hordozó anyaga itt is cserélhető, így a termék hosszú távon is gazdaságosan teljesíti marketing küldetését.
 • Mini Roll-Up: Kicsi, de hatásos reklámeszköz. Sajnos nem a megfelelő figyelmet kapja a reklemászközök családjában. Képzeljünk el egy promóciós asztalt, vagy egy recepciós pultot. Az Ügyfél tájékoztatók, kiadványok a pulton vízszintesen fekszenek, így csak akkor látják, ha karnyújtásnyira vannak a promóciós asztaltól. Használja a Mini Roll-Up-ot, mely megoldás arra, hogy a pulton elhelyezett brosúrák, kérdőívek, reklámajándékok biztosan  reflektorfénybe kerüljenek a Mini Roll-Up látványos grafikai megoldásával. Nem szokványos megjelenése jobban vonza a tekintetet, ellentétben a megszokott plexi tartókkal. A hordozó anyag természetesen itt is cserélhető.

 

 HORDOZÓANYAG:

 • Banner: Molinóhoz hasonló, de vékonyabb, PVC banner anyag, amely költséghatékony megoldást jelent a ritkábban használt rollupokhoz.
 • Film: Kifejezetten a roll-up szerkezetekhez gyártott kiváló minőségű és strapabíró anyag. A filmen a nyomat minősége szebb, továbbá sokkal időtállóbb.

rollup_banner_film

 

 ONLINE KALKULÁTOR
Itt kiszámolhatja milyen árkülönbséget jelent  a két alapanyag.

 

MÉRET:

Roll-Up:

 • 30x180 cm: Kisebb helyigényű, akár egy sarokban is elfér. Grafika tekintetében a 85% grafika és 15% szövegarányt javasoljuk.
 • 85x200 cm: Ez a legkedveltebb, leggyakoribb méret. Csoportosan, több darabos felhasználással is javasoljuk, félkörívben vagy lépcsőzetes elrendezésben egymás után. Grafika tekintetében a 70% grafika és 30% szövegarányt javasoljuk.
 • 100x200 cm: Roppant mutatós. Akár kiálllítói stand, blue box vagy a sajtótájékoztatóknál a led fal két oldalára.  Nagy felülete több szöveg megjelenítését is lehetővé teszi, hiszen könnyen olvasható, így akár 50% grafika és 50% szövegaránytban is kommunikálhatja PR tevékenységét.

X-Banner:

 • 60x160cm: Jól kommunikálható marketing felület, mely akár 65% grafika és 35% szövegarányban is látványos, így rendezvénye garantáltan maradandó élményt nyújt majd.

Mini Roll-Up:

 • A4 (210x297mm): Recepciókra, vendégváró pultokra ajánljuk. Stabil és látványos marketing eszköz.
 • A3 (297x420mm): Rendezvényekre, Road Show-ra ajánljuk, ahol fontos, hogy távolabbról is jól látható legyen. Fontos, hogy a stabil szerkezet miatt nem dől fel, így helytáll reggeltől estig a regisztrációs, reklámajándék promotáló pultokon is.

 

Vizuális? Akkor Önnek készítettük "tetszés szerint" képes roll-up montázsainkat.

rollup tetszés szerint

 A ROLL-Up három mérete (30x180, 85x200 és 100x200 cm).

rollup vegyes

A három termékcsoport (MINI ROLL-UP, ROLL-UP ÉS X-BANNER) "munka" közben

ROLL-UP ELŐNYEI:

 • Könnyű: Alumínium szerkezetének köszönhetően akár egy kézzel áthelyezhetjük, mégis masszívan hírdeti cége információit.
 • Mobil: 2 perc alatt felállítható és összecsukható. Tárolása, szállítása speciális fekete gyöngyvászon tokban történik.
 • Tartós szerkezet és költséghatékony: Akár 5x is cserélheti a reklámhordozó anyagot, de a szerkezetet elég csak 1x megvásárolnia.

roll-up működés

  Tartós szerkezet + cserélhető tartalom + látványos design = Sikeres rendezvény!

 HOGYAN LESZ ÖNNEK ROLL-UP-ja?

 • Ha van kész grafikája, akkor a meglévő grafikai anyagot kifutó nélkül kell leadni, melynek alsó részéhez +10 cm homogén színt kell hozzátoldani a grafika hátterével megegyezően. Olvassa el az anyagleadási útmutatónkat.
 • Ha nincs kész grafikája, akkor grafikus csapatunk megvalósítja elképzeléseit :)

 

Már mindent tudok a ROLL-UP-ról, de vajon hogyan készül el a PrintPix-ben?

rollup video

 

ROLL-UP FELÁLLÍTÁSA:

 1. Kihajtjuk a roll-up talpait 90 fokban
 2. Beleállítjuk a 3 részből összehajtott rudat a szerkezet közepén lévő furatba
 3. Kihúzzuk a feltekert nyomatot a felső sínnél fogva, és felül a sínt a műanyag tartóba akasztjuk

 

roll-up evolució

Mobil, könnyű és 2 perc alatt felállítható 100% minőségi garancia 

 

Felkeltettük érdeklődését?

AZONNALI ÁRAT SZÁMOLHAT OLDALUNKON!

További kérdése esetén, keresse szakértő ügyfélkapcsolati kollégáinkat
az ertekesites@printpix.hu címen vagy +36 1 445 3000 -es telefonszámon vagy Chat-en már most! Amennyiben személyesen szeretne egyeztetni,
szeretettel várjuk Önt a PrintPix Nyomdában, 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Hasznosnak találta a Roll-Up információkat? Számunkra fontos az Ön véleménye, így kérjük szánjon maximum 2 percet a kérdőív kitöltésére. ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV.

 

 

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

„Kedves Borsi Kata!
Köszönetemet szeretném kifejezni szakmai hozzáállásotokért. Évek óta görgetett nehézségemet szinte pár nap alatt megoldottátok. Az ötletek, javaslatok, ajánlatok zseniálisak voltak, pont úgy, mint a visszaigazolások, a kivitelezés, a gyártás, vagyis minden! Terveim szerint hosszú éveken keresztül partneri viszonyban maradunk, és ahol csak tehetem, ajánlom cégeteket!
További hasonló sikereket kívánok Neked, és az egész cégnek!"


Rakovics Éva
Evasweet Kft.

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1037 Budapest,

Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk