Általános meghívó

altalanos_meghivo_galeria_6.jpg
altalanos_meghivo_galeria_6.jpg
altalanos_meghivo_galeria_5.jpg
altalanos_meghivo_galeria_4.jpg
altalanos_meghivo_galeria_3.jpg
altalanos_meghivo_galeria_2.jpg
altalanos_meghivo_galeria_1.jpg

Termékismertető

A meghívó az első és éppen ezért kiemelkedően fontos kellék, amely a vendégek számára bepillantást nyújt egy rendezvénybe. Ha családi évfordulóra, szakmai kiállításra, termékbemutatóra, workshopra, céges születésnapra vagy bármilyen egyéb programra szeretné invitálni ismerőseit, partnereit, készíttesse el nálunk dekoratív, az alkalomhoz, a program stílusához illő meghívóját.

 PrintPix Nyomda Általános Meghívó

 

  • MEGHÍVÓTERVEZÉS ÉS -GYÁRTÁS: teljes körű nyomdai szolgáltatással segítünk meghívója elkészítésében. A meghívó megtervezésétől az egyedi grafikai megoldásokon át a nyomtatásig mindenben számíthat ránk.
  • HATALMAS VÁLASZTÉK, EGYEDI MEGOLDÁSOK: értékesítő kollégáink az alkalomnak megfelelő meghívók mintakatalógusával várják, grafikusaink pedig a rendezvénye stílusához illő megoldásokkal készítik el egyedi meghívóját.
  • KREATÍV PAPÍROK, PROFI NYOMDAGÉPEK: meghívója alapanyagát sokféle, kiváló minőségű kreatív papír közül választhatja ki. Professzionális, modern nyomdagépeink segítségével pedig különleges megoldásokat is meg tudunk valósítani.
  • Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT!
 
 PrintPix Nyomda Általános Meghívó
 
 
További fontos információk, szakmai segítség:

 

PrintPix Nyomda Általános Meghívó 


 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

 További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk