One Way Vision

one_way_vision_galeria_6.jpg
one_way_vision_galeria_6.jpg
one_way_vision_galeria_4.jpg
one_way_vision_galeria_3.jpg
one_way_vision_galeria_2.jpg
one_way_vision_galeria_1.jpg

Termékismertető

Előnyök:

A one way vision fólia egyre kedveltebb reklámhordozó és díszítő elem, különösen utcafronti üvegfalak, kirakatok, üvegajtók esetén. A lyukacsos felületű fólia nemcsak kiváló hirdetőeszköz, de a kíváncsi szemektől is megvéd, ugyanis a fólián keresztül a sötétebb környezetbe nem lehet belátni.

  • Kilátni lehet, belátni nem: a one way vision fólia egy perforált üvegfólia, amely a hátoldalán fekete színű. A nyomat fedettsége 40%-os, 1,5 mm-es lukacsozással. Előnye, hogy míg tökéletesen kilátni rajta bentről, kívülről maximális takarást biztosít.  
  • Izgalmes dekorfólia: amellett, hogy kiváló reklámfelület, one way vision fóliákkal kis és nagy méretű üvegkirakatokra ötletes és kreatív díszítést is készíthetünk.
  • Könnyű feltenni: a one way vision fólia felhelyezése házilag is megoldható, azonban az esetleges anyagsérülések elkerülése érdekében javasoljuk profi dekoros felkérését.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés

Minimális fizetendő mennyiség: 1 m2

Pontos kalkulációért kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk