Dia szkennelés

diaszkenneles_galeria_6.jpg
diaszkenneles_galeria_6.jpg
diaszkenneles_galeria_5.jpg
diaszkenneles_galeria_4.jpg
diaszkenneles_galeria_3.jpg
diaszkenneles_galeria_2.jpg
diaszkenneles_galeria_1.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 63,5 Ft +Áfa / 1 db
63,5 Ft
50,0 Ft
+ Áfa

Termékismertető

Biztos emlékszik még, hogy milyen jó volt régen diavetítőn nézegetni a családi képeket. Ma már diaszkenneléssel lehetőség van digitalizálni ezeket képeket, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhesse azokat számítógépén is. Egyúttal tartósabban megőrizhesse őket digitális formában is.


PrintPix Nyomda Diaszkennelés


  • ŐRIZZE DIGITÁLISAN IS FOTÓIT: csak hozza be nyomdánkba régi diáit, melyeket kiváló minőségben beszkennelünk, hogy digitális formában is megőrizhesse azokat, és hogy a képeket számítógépe monitorján is élvezhesse.
  • RÉGI KÉPEK ÚJ FORMÁBAN: a diákat gyorsan, kiváló minőségben szkenneljük, az állományokat pedig 2400 dpi felbontásban mentjük, hogy a lehető legjobb képminőséget őrizhesse meg.
  • Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT!
 

PrintPix Nyomda Diaszkennelés


További fontos információk, szakmai segítség:

  • A diaszkennelés vállalási határideje mennyiségtől függően 2-4 munkanap.
  • Az ár nem tartalmazza a diahibák, karcok, foltok retusálását.
 

PrintPix Nyomda Diaszkennelés


Keresse szakértő értékesítő kollégánkat Gellért Ádámot a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a gellert.adam@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.Gellért Ádám

grafikus

+36 1 445 3001

gellert.adam##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk