Üveg gravírozás

uvegravirozas_sziv.jpg
uvegravirozas_sziv.jpg
uveggravirozas_galeria_23.jpg
uveggravirozas_galeria_22.jpg
uveggravirozas_galeria_21.jpg
uveggravirozas_galeria_13.jpg
uveggravirozas_galeria_12.jpg

Termékismertető

 

Információk:

Kiváló ötlet egyéni vagy céges ajándéknak, ha logójukkal, vagy egy személyes üzenettel ellátjuk az üveg plaketteket. Ezekből raktárkészlettel is rendelkezünk, de katalógusunkból más ajándéktárgy is rendelhető. Legnagyobb előnye, hogy a lézergravírozott felület sérülésmentesen örökre fent marad, jól látható, olvasható, tetszetős kivitelben. Hozott termékre is tudunk gravírozni, ez esetben előzetes egyeztetés szükséges a termékről.

Rövid határidővel vállalunk nagy mennyiségben is lézergravírozást, melyet igény esetén ki is szállítunk. Megrendelését leadhatja online is.

  • Anyagleadás: Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben. 
  • Ha logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagy felbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  • Fotó gravírozása esetén nagy felbontású, jó minőségű, kontrasztos fotókat várunk, melyen az adott motívum jól felismerhető, plusz grafikai költséggel jár.
  • Ólomtartalmú vagy kristály üveget nem tudunk gravírozni.

Egyedi árajánlatkérés 

Keresse szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, vagy kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten itt a honlapon!
Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Tóth Zoltán

bélyegző – gravírozás (9-17 óráig)

+36 1 445 3012

toth.zoltan##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk