Üveg gravírozás

uveggravirozas_galeria_23.jpg
uveggravirozas_galeria_23.jpg
uveggravirozas_galeria_22.jpg
uveggravirozas_galeria_21.jpg
uveggravirozas_galeria_13.jpg
uveggravirozas_galeria_12.jpg
uveggravirozas_galeria_10.jpg

Termékismertető

Kiváló ötlet egyéni vagy céges ajándéknak, ha logójukkal, vagy egy személyes üzenettel ellátjuk az üveg plaketteket. Ezekből raktárkészlettel is rendelkezünk, de katalógusunkból más ajándéktárgy is rendelhető. Legnagyobb előnye, hogy a lézergravírozott felület sérülésmentesen örökre fent marad, jól látható, olvasható, tetszetős kivitelben. Hozott termékre is tudunk gravírozni, ez esetben előzetes egyeztetés szükséges a termékről.

Nem csak nálunk vásárolt üveg eszközökre,  hanem hozott anyagokra is dolgozunk, melyeknél fontos tényező az egyenletes, sík felületű vagy sima falú henger felület és a tárgy tömege, mérete, formája. Expressz határidővel vállalunk nagy mennyiségben is lézergravírozást, melyet igény esetén ki is szállítunk. Megrendelését leadhatja online is.

 PrintPix Nyomda üveg gravírozás

 

Egyedivé tesszük az üvegből készült tárgyakat

  • Anyagleadás: Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben. 
  • Ha logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagy felbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  • Fotó gravírozása esetén nagy felbontású, jó minőségű, kontrasztos fotókat várunk, melyen az adott motívum jól felismerhető, plusz grafikai költséggel jár.
  • Ólomtartalmú vagy kristály üveget nem tudunk gravírozni

 PrintPix Nyomda üveg gravírozás

 

 Keresse szakértő kollégáinkat Csábi Ibolyát vagy Lua Jeromet a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a csabi.ibolya@printpix.hu vagy a jerome@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


 

Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Lua Jerome

bélyegző – gravírozás (9-18 óráig)

+36 1 445 3012

jerome##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk