Papír lézervágás

papir_lezervagas_galeria-10.jpg
papir_lezervagas_galeria-10.jpg
papir_lezervagas_galeria_6.jpg
papir_lezervagas_galeria_5.jpg
papir_lezervagas_galeria_3.jpg
papir_lezervagas_galeria_2.jpg
papir_lezervagas_galeria_1.jpg

Termékismertető

 Díszítse nyomdai termékeit lézervágással!PrintPix Nyomda Papír Lézervágás


A PrintPix Nyomdánál a papírválaszték széles skálájából választhat, például fotó kartonból, kreatív, felületkezelt vagy akár műnyomó papírból. Ezen papírok mindegyike alkalmas a lézergravírozásra, formára vágásra. A lézergravírozás és stancolás a forma, tömeg, méret terén a legváltozatosabb és legeltérőbb megoldásokat eredményezheti, legyen szó akár névjegykártyáról, céges mappáról, meghívóról, papír promóciós termékekről, reklámhordozókról vagy akár csomagolásokról.

Ha Ön szereti a kirívóbb, dizájnosabb névjegyeket, már kis példányszámú megrendelésnél is ajánljuk az egyedi és különleges formakivágást. Az esküvői meghívó fényes kartonra, tetszőleges méretben és grafikával, gravírozva és formára vágva egyedi stílust kölcsönöz a különleges alkalomnak. Lézergravírozást vállalunk kreatív kartonokra is! A gravírozott kép színe a felületkezelt papír szendvicses szerkezetétől függ, gravírozáskor ugyanis a lézer a felső festett, fehérített, vagy felületkezelt réteget égeti le, eljutva a papír belsőbb szerkezetéig, melynek színét egy próbagravírozással tudjuk meghatározni. Kartonjainkat, lézergravírozott papírmintáinkat személyesen is megtekintheti a PrintPixben.


PrintPix Nyomda Papír Lézervágás

Anyagleadás:

  •     Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  •     Ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagyfelbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  •     Fotó gravírozása nem megoldható.
  •     A vágási mintát vektorgrafikus eps, ai, pdf, cdr formában kérjük leadni, egyéb anyagleadás esetén grafikai költséget számolunk fel.
 

PrintPix Nyomda Papír Lézervágás

 Keresse szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, vagy kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten itt a honlapon!
Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Tóth Zoltán

bélyegző – gravírozás (9-17 óráig)

+36 1 445 3012

toth.zoltan##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk