Grafikai szerkesztés

grafikai_szerkesztes_galeria_1.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_1.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_2.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_3.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_7.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_5.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_4.jpg

Termékismertető

Előnyök:

  • KÜLÖNLEGES ÖTLETEK ÉS MEGOLDÁSOK: Megtervezzük, megszerkesztjük névjegykártyájátszórólapjátplakátjait, reklámanyagait, kiadványaittábláit, online és nyomtatott hirdetéseit, matricáit... és természetesen a nyomtatást, gyártást is megrendelheti tőlünk.
  • KEDVEZŐ, ELŐRE KALKULÁLHATÓ KÖLTSÉGEK: A grafikai szerkesztés ára 16 000 Ft+áfa/óra, melyet negyedórás egységekben számolunk. Vagyis ha a kért szerkesztés csak 15 percet vett igénybe, akkor összesen 4 000 Ft + áfa díjat számolunk fel.
  • KIRAKATOK, IRODADEKORÁCIÓK TERVEZÉSE: Terveztethet nálunk kirakatdekorációkat és üzletdekorációs elemeket is. Ezenfelül segítséget nyújtunk üzletek, irodák belső és külső dekorációjának, reklámfelületeinek kialakításában is.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés

Hasznos információk:

  • Grafikusaink megtervezik cégének teljes arculatát is, akár a logótól a formavilágon át a betűtípusok kiválasztásáig. Részleteket az ARCULATTERVEZÉS oldalunkon talál.
  • Csak írja meg nekünk elképzeléseit, szakképzett grafikusaink hamarosan elküldik az ajánlatot.

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk