Standee

standee_galeria_10.jpg
standee_galeria_10.jpg
standee_galeria_1.jpg
standee_galeria_4.jpg
standee_galeria_627.jpg
standee_galeria_6.jpg
standee_galeria_5.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Standee méret magasság
Kérem válassza ki mekkora méretű standee-t szeretne!
Standee méret szélesség
Kérem válassza ki a standee szélességét!

Termékismertető

Előnyök

A standee-k látványos promóciós célokat szolgáló, nagy méretű, háromdimenziós földön álló reklámeszközök (attrapok). Figyelemfelkeltésre, bemutatók, kiállítások támogatására jól használható, kreatív és feltűnő kiegészítők. Akár ember nagyságú méretben is elkészítjük, dekorációs célokra is kiváló, sőt egyedi megjelenésével otthonunk dísze is lehet.

  • Pehelykönnyű kialakítás: a standee-t bármikor könnyen áthelyezheti, elmozdíthatja, elteheti, mert csekély a súlya. A legnagyobb figurák is könnyű habkartonból készülnek, így akár egyszerre többet is elbír bárki.
  • Egyszerű kihelyezés: a standee-t bármilyen padlófelületen kihelyezhetjük állítva, mert egy kitámasztó tartja meg, hogy ne boruljon fel, de nekitámaszthatjuk stabil felületeknek, bútornak, falnak is.
  • Kiváló minőségű alapanyagokból: ellenálló és ultrakönnyű KapaPlast-ból készül, a masszív kialakításnak köszönhetően hosszú távon is jól használható eladáshelyi reklámnak (POS), dekorációnak.

Egyedi árajánlatkérés

További információk:

  • Ha még nincsen kész grafikája, amit a standee-hez szeretne használni, forduljon grafikusainkhoz, akik megvalósítják elképzeléseit.
  • Meglévő grafika küldéséhez ANYAGLEADÁSI ÚTMUTATÓnkban fontos információkat talál.
  • A standee árának pontos meghatározásához kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most!

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk