YUPO TAKO – Visszaszedhető öntapadós fólia

Nem matrica, nem hűtő mágnes, mégis kiválóan tapad, és nyom nélkül többször is visszaszedhető. Mi az?

YUPO TAKO. A XXI. század fólia technológiája. Sima felületre (üveg, műanyag, fa, fém, ajtó) a micro tapadókorongjaival mint egy polip úgy tapad (ragasztó nélkül).

 

yupo tako visszaszedhető fólia

 

…és amitől az Ön kedvenc marketing eszköze lesz a Yupo Tako visszaszedhető fólia:

  • ragasztó nélkül tapad, így nincs ragacsos érzés és visszaszedésnél nem hagy ragasztónyomot
  • környezetbarát, PVC mentes
  • vegyszerálló, így bátran tisztítható, nem tesz kárt a nyomott felületen
  • vízálló
  • téphetetlen
  • visszaszedhető, vagyis többször használható. A speciális Yupo Tako anyagnak köszönhetően a 2-3. visszaszedés után vízzel lemossuk a tapadófelületet, így a micro porszemek eltávolítása után ismét 100% tapadással használható


Hol tudja igazán hatékonyan alkalmazni?

  1. Bemutatóterem: Rendezze be a kiállítótermet és bátran hagyja az utolsó etapra a dekorációt, hiszen a Yupo Tako a kiállított termékek felületére akár A3 méretben gyorsan felhelyezhető. Legyen szó üveg, fém, fa vagy műanyagról egyaránt kiváló tapadást biztosít. Nem szükséges hozzá dekoratőr szaktudás. Nincs szükség ragasztóra, vagy speciális rögzítő anyagra, a micro tapadókorongok segítségével szempillantás alatt a kívánt helyre helyezhető.  A tulajdonos picit arrébb szeretné? Nem probléma, hiszen csak le kell húzni a felületről és máris felhelyezhető a főnök által kívánt helyre. Nem kell kapargatni, nem szakad. Ujjlenyomatos lett a többszöri áthelyezéstől? Nem probléma.
  2. Gerilla reklám: Ön is tudja, hogy egy blickfangos gerilla grafika milyen hatásos marketing eszköz. Elegendő egy 3-5 cm-es kör, négyzet vagy egyedi méretű Yupo Tako fólia és a vizuális élmény garantált. Kihelyezése gyors, feltűnésmentes így szórakozóhelyeken, roadshow-kon egy csinos hostes hölgy segítségével máris az autókon, pultokon vagy egyéb a helyi adottságoknak megfelelő felületekre helyezhető a Yupo Tako visszaszedhető marketingeszköz.

 

 

 

PRÓBÁLJA KI 100% GARANCIÁVAL!

Jöjjön el hozzánk és tesztelje le üvegen, szedje vissza, tesztelje fán, szedje vissza és jöhet akár a fém felület is.

A POLIP kiválóan fog tapadni és nyomtalanul visszaszedhető. Fokozzuk tovább??? Akár A3-as méretben is! Persze, és ha "munka" közben nem tapad?

yupotako_visszaszedhető fólia


Minden Ügyfelünknek AJÁNDÉKBA adunk egy YUPO TAKO visszaszedhető fóliát, hogy "munka" közben is tesztelhesse.

 
Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk