Termékeink

Arculattervezés

arculattervezes.jpg
arculattervezes.jpg

Termékismertető

Mutassa meg vizuálisan, hogy az Ön cége különleges!

Egy vállalkozás számára létfontosságú, hogy kitűnjön a versenytársak közül, azaz, hogy észrevegyék. Ennek egyik módja az egységes grafikai megjelenítés a cég által használt eszközökön, mint a névjegykártya, boríték, dosszié, levélpapír, CD, vagy bármilyen egyéb hasznéálati eszköz. Ezek az eszközök mind reklámhordozóként viselkednek onnantől kezdve, hogy viselik cégünk logóját, elérhetőségeit, szolgáltatásaink listáját.

Arculattervezés, grafikai tervezés

Az arculat grafikai elemei kiváló márkaépítő eszközök

A márkaépítés első lépései között szerepel a márka vizuális megalkotása is. Ez azonban nem egyszerű feladat. A formák és színek harmonikus összhangba hozása a cég személyiségével nagy gyakorlatot és makulátlan stílusérzéket igényel. Tisztában kell lenni a színelmélet, szimbolika és a formák sajátosságaival. Éppen ezért minden kedves látogatónknak azt javasoljuk, hogy cége ilyen fontos tulajdonának a megtervezését mindenképpen bízza szakemberre.

Az arculat grafikai elemei:

 • logó
 • színvilág
 • betűtípus
 • formavilág

Nyomtatott ezköszök, amiken használhatóak az arculat grafikai elemei:

 • névjegykártya
 • dosszié
 • formalevél
 • formaboríték
 • toll
 • kitűző

Nyomdánkban számos magasan képzett és sokéves tapasztalattal rendelkező kreatív grafikus várja az újabbnál újabb kihívásokat, hogy formába önthesse cége kvint esszenciáját. Bízza ránk vállalkozása arculatának megtervezését, melyet szorosan az Ön instrukcióinak megfelelően végzünk, hogy a végeredmény tényleg cégét tükrözze.

A helyes arculat grafikai elemeinek megalkotásához gondolja át és fogalmazza meg cége küldetését, tevékenységét, céljait. Szolgáltatásunk megrendelése után, grafikus kollégánkkal egyeztetve lépésről-lépésre készítjük el a grafikai elemeket az Ön instrukcióit beleépítve.

 • Arculattervezés ára: 8000 Ft+ÁFA/óra
 • Az általunk szerkesztett fájlok kiadásának díja a grafikai munka értékének 20%-a (min. 1600 Ft+ÁFA)

 

Keressék szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban, a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt.

 

Gyarmati Krisztina értékesítési munaktárs

 Molnár Ágnes telefonos operator

 

 

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el a paramétereket.

nyíl 

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

vonyl fólia Tisztelt Nyomda és Minden Kedves Munkatársa!

Nagyon nagy hálával és örömmel szeretném kifejezni köszönetemet azért a minőségi munkáért és segítőkészségért, amit a legutóbbi megrendelésem teljesítése során is tapasztaltam.
Nagyon kedveltem mindig azt a személyes törődést és készségességet, amit valamennyi munkatárs nyújt, akivel kapcsolatba kerülök. Bármely laikus kérdésemre türelemmel válaszolnak és a leterheltség ellenére mindig jut elég idő az egyeztetésre.
Már sok-sok éve, még a nyitás körüli időszakuk óta önökhöz fordulok a nyomdai munkákkal és kezdetek óta ezt tapasztalom. Nagyon jó azt látni, hogy a sikereket követő fejlesztés és növekedés során a mennyiség nem megy a minőség rovására, sőt...
Szeretem, hogy mindig megbízhatok abban, hogy határidőre elkészül a munka és azt is őszintén feltárják, ha a sürgős kérésemet a leterheltség miatt nem tudják teljesíteni (ilyen egyébként ritkán történik).
Röviden: mindig nagy öröm a PrintPix Nyomdával dolgozni és ahogy eddig, a továbbiakban is szívesen ajánlom tovább az ismerőseimnek is.
További személyes és céges sikereket és sok-sok elégedett vevőt kívánok az egész Csapatnak!

Üdvözlettel, szeretettel
Lendvai Gabriella
életút tanácsadó
Szivárvány-terapeuta

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1032 Budapest, Bécsi út 171.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1032 Budapest,

Bécsi út 171.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

simple online fizetés

akadalymentesitett_nyomda

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk