Arculattervezés

grafikai_szerkesztes_galeria_3.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_3.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_2.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_1.jpg
arculattervezes_galeria_5.jpg
arculattervezes_galeria_1.jpg
arculattervezes.jpg

Termékismertető

A céglogóval, egyedi arculattal ellátott papír és irodai termékek ezenkívül kiváló reklámfunkciót is ellátnak. Terveztessen nálunk egyedi arculatot cégének!

Előnyök:

  • MEGVALÓSÍTJUK ELKÉPZELÉSEIT: Csak gondolja át és fogalmazza meg cége küldetését, tevékenységét, céljait, grafikusaink pedig folyamatos egyeztetés mellett, lépésről lépésre készítik el a céges arculat grafikai elemeit.
  • TÖKÉLETES MÁRKAÉPÍTÉS: A márka vizuális megalkotásához hozzátartozik a formák és színek harmonikus összhangba hozása a cég tevékenységével, stílusával. A színelmélet, szimbolika és a formák sajátosságainak ismerete, valamint nagy gyakorlat szükséges kialakításához, ezért mindenképpen bízza szakemberre.
  • A LOGÓTÓL A FORMAVILÁGIG: Céges arculatának minden lényeges grafikai elemét kidolgozzuk, megtervezzük – a logót, színvilágot, a betűtípust és formavilágot egyaránt. Sokéves tapasztalattal rendelkező kreatív grafikusaink teljes körű arculattervezést végeznek, hogy a végeredmény tökéletesen tükrözze cégét.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés

Hasznos információk:

A márkaépítés első lépései között szerepel a márka vizuális megalkotása is. Ez azonban nem egyszerű feladat. A formák és színek harmonikus összhangba hozása a cég személyiségével nagy gyakorlatot és makulátlan stílusérzéket igényel. Tisztában kell lenni a színelmélet, szimbolika és a formák sajátosságaival. Éppen ezért minden Ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy cége ilyen fontos tulajdonának a megtervezését mindenképpen bízza szakemberre!

A helyes arculat grafikai elemeinek megalkotásához gondolja át és fogalmazza meg cége küldetését, tevékenységét, céljait. Szolgáltatásunk megrendelése után, grafikus kollégánkkal egyeztetve lépésről-lépésre készítjük el a grafikai elemeket az Ön instrukcióit beleépítve.

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most!

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk