Cégtábla

cegtabla_galeria_6.jpg
cegtabla_galeria_6.jpg
cegtabla_galeria_5.jpg
cegtabla_galeria_4.jpg
cegtabla_galeria_3.jpg
cegtabla_galeria_2.jpg

Termékismertető

 

Előnyök:

  • Számtalan variációban: a beltéri táblákat bármekkora méretben elkészítjük. A feliratokhoz 50 féle színárnyalatot tudunk biztosítani, a betűk és grafikák többszínes kombinációja is megoldható.
  • Védőlaminálással is kérhető: a beltéri tábla laminálása karcmentességet és hosszabb élettartamot biztosít. Ezen felül a laminálásnak köszönhetően a felület sérülésmentesen tisztítható, lemosható.
  • Könnyen módosítható feliratok: a beltéri táblákra nem csak vinyl nyomatokat készítünk, hanem lehetőség van betűkivágás elhelyezésére is. A betűkivágással részletgazdagabb logók, szövegek jeleníthetők meg, és legnagyobb előnye, hogy visszaszedhető, bármikor cserélhető, módosítható, illetve kiegészíthető a felirat.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés 

CÉGTÁBLA ÁRAK

Nyomtatást és betűkivágást egyben és külön is kérhet.

Társaságunk a táblákat gyártja le, melyhez igény szerint külső dekort is megszervezzük.


 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk