Cégtábla

cegtabla_galeria_6.jpg
cegtabla_galeria_6.jpg
cegtabla_galeria_5.jpg
cegtabla_galeria_4.jpg
cegtabla_galeria_3.jpg
cegtabla_galeria_2.jpg
cegtabla_galeria_1.jpg

Termékismertető

 

Előnyök:

  • Számtalan variációban: a beltéri táblákat bármekkora méretben elkészítjük. A feliratokhoz 50 féle színárnyalatot tudunk biztosítani, a betűk és grafikák többszínes kombinációja is megoldható.
  • Védőlaminálással is kérhető: a beltéri tábla laminálása karcmentességet és hosszabb élettartamot biztosít. Ezen felül a laminálásnak köszönhetően a felület sérülésmentesen tisztítható, lemosható.
  • Könnyen módosítható feliratok: a beltéri táblákra nem csak vinyl nyomatokat készítünk, hanem lehetőség van betűkivágás elhelyezésére is. A betűkivágással részletgazdagabb logók, szövegek jeleníthetők meg, és legnagyobb előnye, hogy visszaszedhető, bármikor cserélhető, módosítható, illetve kiegészíthető a felirat.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés 

CÉGTÁBLA ÁRAK

Nyomtatás (matt): 2390 Ft + ÁFA/m2
Nyomtatás (fényes): 2390 Ft + ÁFA/m2
Betűkivágás (IO641, Mt8200, A500): 3190 Ft + ÁFA/m2

Nyomtatást és betűkivágást egyben és külön is kérhet. A betűvágás négyzetméterenkénti ára színenként értendő, ahol a minimális fizetendő mennyiség 1 m2. A fent jelzett árak 5 cm átmérő feletti formavágásra vonatkoznak. Ennél kisebb méret kivágásának pontos áráért kérjen egyedi árajánlatot.
+hordozó (hozzáadódik a fentiekhez)

habkarton 5 mm: 2000 Ft + ÁFA/m2
habosított pvc 2 mm: 2560 Ft + ÁFA/m2
habosított pvc 3 mm: 3200 Ft + ÁFA/m2
habosított pvc 5 mm: 5440 Ft + ÁFA/m2
+laminálás (hozzáadódik a fentiekhez)


fényes: 2390 Ft + ÁFA/m2
matt: 2390 Ft + ÁFA/m2
fényes UV álló: 3190 Ft + ÁFA/m2

ÁFA mértéke 27% A pontos árért kérjen egyedi árat. Egyéb alapanyagok is elérhetők!

FONTOS! Társaságunk a táblákat gyártja le, melyhez igény szerint külső dekort (távtartókkal való felszerelés) is megszervezzük.


 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

Szűcs Nikoletta

telefonos operátor - chat

+36 1 445 3038

szucs.nikoletta##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk