Cégtábla

cegtabla_galeria_6.jpg
cegtabla_galeria_6.jpg
cegtabla_galeria_5.jpg
cegtabla_galeria_4.jpg
cegtabla_galeria_3.jpg
cegtabla_galeria_2.jpg
cegtabla_galeria_1.jpg

Termékismertető


Ha szép és tartós reklámtáblát, cégtáblát szeretne, jó helyen jár. Tábláink kiváló alapanyagokból készülnek, melyekre magas minőségű nyomatokat készítünk. A táblákhoz használt nyomtatófestékek UV-állóak, így a színek legalább 5 évig élénkek maradnak. Kreatív grafikus csapatunk megtervezi elképzeléseit: csak jóvá kell hagynia a látványtervet és máris készül beltéri táblája.

 PrintPix Nyomda Cégtábla

 

 

Cégtábla ár 

Nyomtatás (matt): 2390 Ft + ÁFA/m2
Nyomtatás (fényes): 2390 Ft + ÁFA/m2
Betűkivágás (IO641, Mt8200, A500): 3190 Ft + ÁFA/m2
Nyomtatást és betűkivágást egyben és külön is kérhet. A betűvágás négyzetméterenkénti ára színenként értendő, ahol a minimális fizetendő mennyiség 1 m2.  A fent jelzett árak 5 cm átmérő feletti formavágásra vonatkoznak. Ennél kisebb méret kivágásának pontos áráért kérjen egyedi árajánlatot.
+hordozó (hozzáadódik a fentiekhez)
habkarton 5 mm: 2000 Ft + ÁFA/m2
habosított pvc 2 mm: 2560 Ft + ÁFA/m2
habosított pvc 3 mm: 3200 Ft + ÁFA/m2
habosított pvc 5 mm: 5440 Ft + ÁFA/m2
+laminálás (hozzáadódik a fentiekhez)
fényes: 2390 Ft + ÁFA/m2
matt: 2390 Ft + ÁFA/m2
fényes UV álló: 3190 Ft + ÁFA/m2
ÁFA mértéke 27%   A pontos árért kérjen egyedi árat. Egyéb alapanyagok is elérhetők!
 FONTOS! Társaságunk a táblákat gyártja le, melyhez igény szerint külső dekort (távtartókkal való felszerelés) is megszervezzük.

 

PrintPix Nyomda Cégtábla

 

  • SZÁMTALAN VARIÁCIÓBAN: a beltéri táblákat bármekkora méretben elkészítjük. A feliratokhoz 50 féle színárnyalatot tudunk biztosítani, a betűk és grafikák többszínes kombinációja is megoldható.
  • VÉDŐLAMINÁLÁSSAL IS KÉRHETŐ: a beltéri tábla laminálása karcmentességet és hosszabb élettartamot biztosít. Ezen felül a laminálásnak köszönhetően a felület sérülésmentesen tisztítható, lemosható.
  • KÖNNYEN MÓDOSÍTHATÓ FELIRATOK: a beltéri táblákra nem csak vinyl nyomatokat készítünk, hanem lehetőség van betűkivágás elhelyezésére is. A betűkivágással részletgazdagabb logók, szövegek jeleníthetők meg, és legnagyobb előnye, hogy visszaszedhető, bármikor cserélhető, módosítható, illetve kiegészíthető a felirat.
  • Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT!

 PrintPix Nyomda habkarton tábla

PrintPix Nyomda Cégtábla

 

 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.Juhász Éva

telefonos operátor - chat

+36 1 445 3039

juhasz.eva##kukac##printpix.hu

Szűcs Nikoletta

telefonos operátor - chat

+36 1 445 3038

szucs.nikoletta##kukac##printpix.hu

Szalay Ildikó

kereskedelmi menedzser

ildiko@printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk