Citylight

citiy_light_tabla_galeria_6.jpg
citiy_light_tabla_galeria_6.jpg
citiy_light_tabla_galeria_5.jpg
citiy_light_tabla_galeria_4.jpg
citiy_light_tabla_galeria_3.jpg
citiy_light_tabla_galeria_2.jpg
citiy_light_tabla_galeria_1.jpg

Termékismertető

Előnyök

A villamos- és buszmegállókban vagy akár önállóan kiállított, háttérvilágítással ellátott hirdetések mindig szem előtt vannak, ráadásul sötétben is feltűnőek és dekoratívak. Akár tömegközlekedési eszközre várakozik valaki, akár autóval halad a forgalomban, biztosan észreveszi citylight hirdetését.

  • Egyenletes, szép átvilágíthatóság: a citylightban használt átvilágítható nyomatot kültéren és beltéren egyaránt jó használni. Homogén anyagszerkezete egyenletesen teríti a fényt.
  • Többféle felhasználás: a citylightot fotóminőségben, dupla festékterheléssel állítjuk elő. Használható belső megvilágítású világító dobozokba, -keretekbe, átvilágítható felületek dekorációjaként.
  • Hosszú távú megoldás: a citylight kültéri felhasználása esetén a nyomtatott fóliát felületvédelem céljából lamináljuk, hogy időtállóbb legyen, így hosszabb ideig tartja élénk színeit és magas minőségét.

Egyedi árajánlatkérés

További információk:

  • Léteznek direkt színű átvilágítható fóliák, melyeket betűvágással készítünk.
  • Ha a citylighthoz még nincs kész grafikája, keresse grafikusainkat és megvalósítjuk elképzeléseit.
  • Pontos kalkulációért kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk