Pohár gravírozás

borospohargravirozas_galeria_21.jpg
borospohargravirozas_galeria_21.jpg
pohargravirozas_galeria_11.jpg
pohargravirozas_galeria_10.jpg
pohar_gravirozas_galeria_1.jpg
pohar_gravirozas_galeria_6.jpg
pohar_gravirozas_galeria_2.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Gravírozás 1 oldal/2 oldal
Kérem adja meg, hogy 1 oldalon, vagy 2 oldalon kéri a gravírozást! Több darab pohár esetén a név vagy szöveg lehet eltérő, de ugyanolyan pohárra és ugyanarra a helyre kell essen, ellenkező esetben, különböző terméknek számítanak. Grafika esetén kérjenek egyedi árat!
Pohár hozott/nálunk vásárolt
Pohár típus
Kérem adja meg, hogy hozni kívánja a poharakat, vagy a nálunk kaphatóból választ!

Termékismertető

VÁLASZTHATÓ POHARAINK

Boros pohár

Pezsgős pohár

Feles pohár

 

Hasznos információk:

Ajándékozzon egyedi feliratú poharat szeretteinek vagy üzlettársainak! Dobja fel esküvői dekorációját monogrammos poharakkal! Több darab esetén a név vagy szöveg lehet eltérő, de a mennyiségi kedvezményhez ugyanolyan pohárra és ugyanarra a helyre kell essen!

A fenti poharakat tudja nálunk megvásárolni gravírozással. Kiváló megoldás például esküvőkre, ha az ifjú pár monogramjával ellátott poharakkal díszítik az asztali dekorációt.

  • Hozott pohárra felelősséget nem vállalunk!
  • Hozott pohár esetén a kérjük egyeztesse a pohár paramétereit munkatársunkkal, mivel nem minden pohár gravírozható. Pl.: kristály, ólomtartalmú, vagy hőálló üveg.
  • Anyagleadás: Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Ha logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagy felbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.

Egyedi árajánlatkérés 


 Keresse szakértő kollégáinkat Csábi Ibolyát vagy Lua Jeromet a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a csabi.ibolya@printpix.hu vagy a jerome@printpix.hu címre már most!
Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Lua Jerome

bélyegző – gravírozás (9-18 óráig)

+36 1 445 3012

jerome##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk