Fotómozaik

fotomozaik_galeria_6.jpg
fotomozaik_galeria_6.jpg
fotomozaik_galeria_5.jpg
fotomozaik_galeria_4.jpg
fotomozaik_galeria_3.jpg
fotomozaik_galeria_2.jpg
fotomozaik_galeria_1.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Mozaikkép méret
Kérem adja meg mekkora méretű mozaikképet szeretne! Amennyiben ettől eltérő méretű mozaikképre lenne szüksége, úgy kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!
Alapanyag
Kérem válasszon az alapanyagok közül! Amennyiben ettől eltérő alapanyagra lenne szüksége, úgy kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!
Szerkesztés
Ha velünk szeretné megszerkesztetni a mozaikképet speciális mozaikkép készítő programunkkal, akkor válassza a kérek szerkesztést feliratot!

Termékismertető

 

Előnyök:

Az évek alatt összegyűlt fényképeket előhívathatja, albumba rendezheti, de ha igazi különlegességet keres, a fotómozaik a megoldás. A fotómozaik ötletes ajándék és kiváló dekorációja lehet az otthonának is. A több száz, több ezer pici fotó megfelelő elrendezésével egy nagyobb képet alakítunk ki, amely nagyon látványos és szép összképet ad ki.

  • Egyedi ajándék, emlék: készíttesse el fotómozaikját esküvői képekből, gyermekszületések, közös nyaralások fotóiból és ajándékozza meg szeretteit. Cége évfordulójára elkészítjük az évek alatt összegyűlt céges pillanatképekből cége logóját.
  • Képkeretre vagy vakrámára: háromféle anyagból választhatja ki, mire nyomtassuk fotómozaikját, attól függően, milyen típusú képet szeretne. Hagyományos képkeretbe plakát- vagy fotópapírra nyomtatunk, 140 és 260 grammos papírra, vakrámához fényesvászon anyagra.
  • Precíz részletek, gyönyrű összkép: közelről a több száz (nagy fotómozaiknál több ezer) kép 10-20 mm-es méretben látható. Távolról a sok kis képből gyönyörűen kirajzolódik egy nagy kép.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés 

Hasznos információk:

  • Hozzon minimum 200-300 db digitális képet, válassza ki a fő témát és a többit bízza ránk. A képek ismétlésével fotók százai, ezrei állnak össze egyetlen nagy képpé.
  • A kész mozaik annál szebben kirajzolódik, minél több képet használunk az összeállítás során A 300-400 kép a kis méretű (50x70 cm) mozaikképekhez elegendő, ismétlésekkel. Nagyobb méretnél érdemes 1000-3000 fotót hozni. A grafikus kollégánk a fő kép, a megrendelt méret és az Ön kérése alapján határozza meg a felhasznált kis képek számát.
  • Fotómozaikhoz kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk