Roll-Up kisokos

LÁTVÁNYOSSÁ TESSZÜK RENDEZVÉNYEIT!

Állványos eladáshelyi reklámeszköz. Miről beszélünk? Bizony a hétköznapi használatban nem így nevezzük, hanem Roll-Up-nak :)

Ez a kedvelt reklámeszköz könnyen hordozható és számos felhasználási lehetőséggel rendelkezik.

KIVÁLÓAN ALKALMAS:

 • üzletekbe
 • kiállításokra
 • rendezvényekre
 • prezentációkhoz
 • sajtótájékoztatókra


ROLL-UP TÍPUSOK:

roll-up montazs

Kis helyigényű, kedvelt és népszerű reklámeszköz, cserélhető film anyagból


X-BANNER

Nagyobb helyigényű, különleges, art design hatást keltő reklámeszköz, cserélhető textil anyagból


MINI ROLLUP

Recepciókra, rendezvények promóciós asztalára ajánljuk, cserélhető film anyagból

 

MI ALAPJÁN VÁLASSZON?

TERMÉK: Rendezvényre vagy üzlethelyiség elé? Egyszeri vagy többszöri használatra? Nagy területre vagy kisebb helyigényű térbe?

 • Roll-Up: Szinte minden eseményen megoldás.  Favorit a reklámeszközök világában, melynek oka a könnyű szerkezet, a gyors felállíthatóság valamint a film cserélhetősége. Tudta, hogy egy új akció vagy projekt esetén nem kell ismét a teljes szerkezetet megvásárolnia? Elegendő csak írni az ertekesites@printpix.hu e-mail címre vagy hívni a +361 445 3000-es számot vagy a printpix.hu weboldalunkon a Chat ikonra klikkelve egyeztetni kollégáinkkal, hogy meglévő roll-up-jában a hordozó anyagot másra cserélhesse. Hiszen miért költene többet, ha kevesebbért is célba ér projektje?
 • X-Banner: Az art jelző, mely erre a reklámhordozóra illik. Látványos, elegáns azonban stabilitását tekintve kevésbé masszív mint a roll-up. Ez a kecses szerkezet a művészeti kiállításoknál kedvelt eszköz, hiszen harmóniában van az eseménnyel. Hordozó anyaga itt is cserélhető, így a termék hosszú távon is gazdaságosan teljesíti marketing küldetését.
 • Mini Roll-Up: Kicsi, de hatásos reklámeszköz. Sajnos nem a megfelelő figyelmet kapja a reklemászközök családjában. Képzeljünk el egy promóciós asztalt, vagy egy recepciós pultot. Az Ügyfél tájékoztatók, kiadványok a pulton vízszintesen fekszenek, így csak akkor látják, ha karnyújtásnyira vannak a promóciós asztaltól. Használja a Mini Roll-Up-ot, mely megoldás arra, hogy a pulton elhelyezett brosúrák, kérdőívek, reklámajándékok biztosan  reflektorfénybe kerüljenek a Mini Roll-Up látványos grafikai megoldásával. Nem szokványos megjelenése jobban vonza a tekintetet, ellentétben a megszokott plexi tartókkal. A hordozó anyag természetesen itt is cserélhető.

 

 HORDOZÓANYAG:

 • Banner: Molinóhoz hasonló, de vékonyabb, PVC banner anyag, amely költséghatékony megoldást jelent a ritkábban használt rollupokhoz.
 • Film: Kifejezetten a roll-up szerkezetekhez gyártott kiváló minőségű és strapabíró anyag. A filmen a nyomat minősége szebb, továbbá sokkal időtállóbb.

rollup_banner_film

 

 ONLINE KALKULÁTOR
Itt kiszámolhatja milyen árkülönbséget jelent  a két alapanyag.

 

MÉRET:

Roll-Up:

 • 30x180 cm: Kisebb helyigényű, akár egy sarokban is elfér. Grafika tekintetében a 85% grafika és 15% szövegarányt javasoljuk.
 • 85x200 cm: Ez a legkedveltebb, leggyakoribb méret. Csoportosan, több darabos felhasználással is javasoljuk, félkörívben vagy lépcsőzetes elrendezésben egymás után. Grafika tekintetében a 70% grafika és 30% szövegarányt javasoljuk.
 • 100x200 cm: Roppant mutatós. Akár kiálllítói stand, blue box vagy a sajtótájékoztatóknál a led fal két oldalára.  Nagy felülete több szöveg megjelenítését is lehetővé teszi, hiszen könnyen olvasható, így akár 50% grafika és 50% szövegaránytban is kommunikálhatja PR tevékenységét.

X-Banner:

 • 60x160cm: Jól kommunikálható marketing felület, mely akár 65% grafika és 35% szövegarányban is látványos, így rendezvénye garantáltan maradandó élményt nyújt majd.

Mini Roll-Up:

 • A4 (210x297mm): Recepciókra, vendégváró pultokra ajánljuk. Stabil és látványos marketing eszköz.
 • A3 (297x420mm): Rendezvényekre, Road Show-ra ajánljuk, ahol fontos, hogy távolabbról is jól látható legyen. Fontos, hogy a stabil szerkezet miatt nem dől fel, így helytáll reggeltől estig a regisztrációs, reklámajándék promotáló pultokon is.

 

Vizuális? Akkor Önnek készítettük "tetszés szerint" képes roll-up montázsainkat.

rollup tetszés szerint

 A ROLL-Up három mérete (30x180, 85x200 és 100x200 cm).

rollup vegyes

A három termékcsoport (MINI ROLL-UP, ROLL-UP ÉS X-BANNER) "munka" közben

ROLL-UP ELŐNYEI:

 • Könnyű: Alumínium szerkezetének köszönhetően akár egy kézzel áthelyezhetjük, mégis masszívan hírdeti cége információit.
 • Mobil: 2 perc alatt felállítható és összecsukható. Tárolása, szállítása speciális fekete gyöngyvászon tokban történik.
 • Tartós szerkezet és költséghatékony: Akár 5x is cserélheti a reklámhordozó anyagot, de a szerkezetet elég csak 1x megvásárolnia.

 

  Tartós szerkezet + cserélhető tartalom + látványos design = Sikeres rendezvény!

 HOGYAN LESZ ÖNNEK ROLL-UP-ja?

 • Ha van kész grafikája, akkor a meglévő grafikai anyagot kifutó nélkül kell leadni, melynek alsó részéhez +10 cm homogén színt kell hozzátoldani a grafika hátterével megegyezően. Olvassa el az anyagleadási útmutatónkat.
 • Ha nincs kész grafikája, akkor grafikus csapatunk megvalósítja elképzeléseit :)

 

Már mindent tudok a ROLL-UP-ról, de vajon hogyan készül el a PrintPix-ben?

rollup video

 

ROLL-UP FELÁLLÍTÁSA:

 1. Kihajtjuk a roll-up talpait 90 fokban
 2. Beleállítjuk a 3 részből összehajtott rudat a szerkezet közepén lévő furatba
 3. Kihúzzuk a feltekert nyomatot a felső sínnél fogva, és felül a sínt a műanyag tartóba akasztjuk

 

Mobil, könnyű és 2 perc alatt felállítható 

 

Felkeltettük érdeklődését?

AZONNALI ÁRAT SZÁMOLHAT OLDALUNKON!

További kérdése esetén, keresse szakértő ügyfélkapcsolati kollégáinkat
az ertekesites@printpix.hu címen vagy +36 1 445 3000 -es telefonszámon vagy Chat-en már most! Amennyiben személyesen szeretne egyeztetni,
szeretettel várjuk Önt a PrintPix Nyomdában, 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.

Hasznosnak találta a Roll-Up információkat? Számunkra fontos az Ön véleménye, így kérjük szánjon maximum 2 percet a kérdőív kitöltésére. ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV.

 

 

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk