Rólunk

 

A PrintPix Nyomda dinamikusan fejlődő Budapest, III. kerületi nyomda, közel 50 munkatárssal. Folyamatosan fejlődő technológiával és magasan képzett szakmai csapatunkkal széleskörű nyomdai szolgáltatásokat kínálunk. A vevői elégedettség és a növekvő igények kielégítése érdekében nyomdánk mára Budapest egyik legmodernebb nyomdája lett.

Célunk a kiváló minőségű nyomdai szolgáltatások nyújtása, ezért folyamatosan figyeljük a legújabb piaci trendeket, hogy maximálisan segíthessük ügyfeleinket a legmegfelelőbb nyomdatermékek kiválasztásában.

                                                            

A munkánk során a minőség mellett fontosnak tartjuk a gyors és precíz munkavégzést, valamint az ügyfelekkel folytatott kommunikációt.

Minden termékünket versenyképes áron és kiváló minőségben állítjuk elő, melyekre 100% MINŐSÉGI GARANCIÁT vállalunk. Nagy hangsúlyt fektetünk gépparkunk, szoftvereink és csapatunk szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére.

  

Értékesítési csapatunk minden ötletre megtalálja a legmegfelelőbb nyomdai megoldást. Kiemelt figyelmet fordítunk folyamatosan bővülő ügyfélkörünkre, csapatunk rugalmasan alkalmazkodik a növekvő vevői igényekhez. 

  

Kreatív grafikusaink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így pontosan azt tudják nyújtani, amit megrendelőink megálmodtak. A nyomtatás során minden esetben a kiváló minőséget tartjuk szem előtt. 


Főbb nyomtatási területeink:

  

 

Nyomdánk fő profiljába tartozik minden olyan nyomtatható média, amely előfordul a mindennapokban, a leggyakoribb példáink a teljesség igénye nélkül: szórólapok, levélpapírok, könyvek, magazinok, prospektusok, dossziék, roll-up, molinó, vagy akár a nyomtatható tapéta.

       

 

Nézzen körül honlapunkon, ahol részletesen áttekintheti az általunk nyújtott szolgáltatásokat és termékeket!

Kérdése van? Keresse kollégáinkat, akik örömmel megválaszolják felmerült kérdéseit chaten, telefonon, űrlapunkon, vagy az ertekesites@printpix.hu e-mail címünkön egyaránt.


Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk