Parafa gravírozás

parafa_gravirozas_galeria_11.jpg
parafa_gravirozas_galeria_11.jpg
parafa_gravirozas_galeria_10.jpg
parafa_gravirozas_gravirozas_5.jpg
parafa_gravirozas_gravirozas_4.jpg
parafa_gravirozas_gravirozas_3.jpg
parafa_gravirozas_gravirozas_1.jpg

Termékismertető

 

Hasznos információk:

A parafa természetes, sokoldalú, kopásálló, nemes és tartós anyag. Egyedi megjelenítéssel alkalmas poháralátétnek vagy borosüveg és egyéb csomagolás címkéjének, melynek grafikáját, méretét és formáját Ön határozhatja meg. A parafa bizonyos mértékben flexibilis anyag, így a csomagoláson megfelelő stabilitással rajta marad, tehát nem csak sík felületekre helyezhető fel.

Anyagleadás:

  • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű nagyfelbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.

Egyedi árajánlatkérés 

 Keresse szakértő kollégáinkat Csábi Ibolyát vagy Lua Jeromet a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a csabi.ibolya@printpix.hu vagy a jerome@printpix.hu címre már most!
Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Lua Jerome

bélyegző – gravírozás (9-18 óráig)

+36 1 445 3012

jerome##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk