Felületnemesítési kisokos

 

A névjegykártya több, mint pusztán papír és festék. Számos extra tulajdonsággal ruházható fel, amivel elérhetjük az egyediséget. Bemutatjuk a névjegykártya készítés során alkalmazható különleges felületnemesítési eljárásokat.

 


3D UV LAKKOZÁS:   

A 3D UV lakkozással a lakkréteg a papír síkjától kiemelkedik, melynek hatására a lakkozott felület tapinthatóvá válik, ráadásul extra fényes felületet is ad a nyomatnak.

A tapinthatóság érzetét fokozva, a lakk vastagsága tetszőlegesen változtatható. Egyedi árajánlatot kérek >>

 PrintPix Nyomda 3D UV LAKK

 

 

 

FÓLIÁZÁS:

A fólia egy vékony műanyag réteg, melyet magas hőfokon olvasztunk a névjegykártya papírjára. A fólia védi a papírt, így az nehezebben tépődik, tartósabbá, kopásmentessé válik.

Esztétikailag szebb megjelenést kölcsönöz a névjegynek, lehet matt vagy fényes. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda NévjegykártyaTASAKLAMINÁLÁS:
A tasaklaminálás vastagabb műanyag védőréteget ad a névjegykártyának, mellyel egy vízálló, erős és rendkívül tartós névjegykártyát kapunk. Extrém körülmények közé ajánljuk.

Tasaklaminálásnál a borítást két különálló műanyag lapból olvasztjuk össze a névjegykártya széleinél, így mérete a forrasztás miatt megnő. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda NévjegykártyaSAROKKEREKÍTÉS:

Lehetőség van a névjegykártya szögletes sarkainak elegáns lekerekítéséhez külön-külön is.

Az így kapott forma eltér a megszokott névjegykártyák látványától, így ez egy kiváló módszer a figyelemfelkeltő formavilág kialakításához. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda Névjegykártya

 

 

 

DOMBORNYOMÁS:

A bornyomás amikor a szöveg vagy motívum kiemelkednek a névjegykártya felületéből. A papírt megnyomva a forma látványos és elegáns díszítőeleme lehet névjegykártyájának.

500 példány felett rendelhető. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda Névjegykártya

 PRÉGELÉS:
A prégelés a dombornyomáshoz hasonló, fémklisével hőre és nyomásra leváló színes fóliával való nyomást jelent, ami tovább növeli annak esztétikai értékét.

A kiemelkedő részek valamilyen színnel meg vannak nyomva. Névjegykártyáknál általában ezüst és arany színeket szoktunk használni. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda Névjegykártya

 

 

 

STANCOLÁS:
A stancolás gyakorlatilag azt jelenti, hogy a névjegykártya nemcsak téglalap alakú lehet, hanem bármilyen formában kivághatjuk.

Ennél gyakoribb megoldás a különböző formák kivágása a felületből. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 PrintPix Nyomda Névjegykártya

 

 

 

HAJTÁS:
A névjegykártya bármekkora méretű lehet, így alkalmazhatunk akár félbehajtott megoldást is.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda Névjegykártya

HIBRID EFFEKTLAKK:
Igazán exkluzív névjegyet szeretne? Az effektlakkozással egyedi és különleges látványvilágot jeleníthet meg névjegykártyáján, mely nem csak vizuálisan, de tapintásra is kiemelt élményt nyújt.

Lényege, hogy a papírra kétfajta lakkréteget viszünk fel egyszerre. Ezek kombinálásával fényes, matt és érdes felületek hozhatóak létre. Az eljárás csak nagyobb példányszám (minimum 2000 db) esetében alkalmazható.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda Névjegykártya

UV FORMALAKKOZÁS:
Az UV lakk elegáns megjelenést kölcsönöz névjegykártyájának. Formalakkozással ötvözve látványosan kiemelhet területeket névjegyén. Lényege, hogy a folyékony lakk UV fény hatására szárad meg, erős védelmet adva hordozójának.

Előnye, hogy erősebb mint a többi lakk fajta, és jobban ellenáll a napfény hatásának (nem fakul ki a névjegykártya színe). 500 példány felett rendelhető. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda Névjegykártya
EXTRA PAPÍR:
Nyomdánkban nemcsak a gyakran használt 300-350 grammos fényes, vagy matt papírokra kérhető névjegykártya készítés, hanem lehetősége van kiváló minőségű kreatív és színes papírokat is választani.

A rendelhető kreatív papírokat az Értékesítési Irodában lehet kiválasztani. Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

PrintPix Nyomda Névjegykártya

 

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk