Felületnemesítési kisokos

 

A névjegykártya több, mint pusztán papír és festék. Számos extra tulajdonsággal ruházható fel, amivel elérhetjük a hőn áhított egyediséget. A következőkben bemutatjuk a névjegykártya készítés során alkalmazható egyszerűbb és különlegesebb felületnemesítési eljárásokat.

 

3D UV lakkozás:   

fóliázott névjegykártyaA 3D UV lakkozással a lakkréteg a papír síkjától kiemelkedik, melynek hatására a lakkozott felület tapinthatóvá válik, ráadásul extra fényes felületet is ad a nyomatnak. A tapinthatóság érzetét fokozva, a lakk vastagsága tetszőlegesen változtatható.Egyedi árajánlatot kérek >>

 
 

Color felületnemesítés:  

fóliázott névjegykártyaTegye elegánsabbá névjegykártyáját és figyelemfelketővé egyedi fóliázással, aranyozással prospektusát, céges brosúráit. Számos, fémesen csillogó fólia típusok közül választhat.Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


 

 

 

Fóliázás:  

fóliázott névjegykártyaA fólia egy vékony műanyag réteg, melyet magas hőfokon olvasztunk a névjegykártya papírjára. A fólia védi a papírt, így az nehezebben tépődik, kis mértékben vízhatlanná, tartósabbá, kopásmentessé válik. Esztétikailag szebb megjelenést kölcsönöz a névjegynek, lehet matt vagy fényes. 
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


Tasaklaminálás: laminált névjegykártya
A tasaklaminálás vastagabb műanyag védőréteget ad a névjegykártyának. Ha a névjegykártya készítéskor tasaklaminálást alkalmazunk, egy vízálló, erős és rendkívül tartós névjegykártyát kapunk. Extrém körülmények közé ajánljuk. Tasaklaminálásnál a borítást két különálló műanyag lapból olvasztjuk össze a névjegykártya széleinél, így mérete a forrasztás miatt megnő.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>
Sarokkerekítés: sarokkerekítés névjegykártya
Lehetőség van a névjegykártya szögletes sarkainak elegáns lekerekítéséhez külön-külön is. Az így kapott forma eltér a megszokott névjegykártyák látványától, így ez egy kiváló módszer a figyelemfelkeltő formavilág kialakításához.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 


Dombornyomás: dombornyomott névjegykártya
A vakdombornyomás amikor festék nélkül jelenítünk meg formákat a papíron, amik kiemelkednek a névjegykártya felületéből. A papírt megnyomva a forma látványos és elegáns díszítőeleme lehet névjegykártyájának. 500 példány felett rendelhető.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 
Prégelés: prégelt névjegykártya
A prégelés a dombornyomáshoz hasonló, fémklisével hőre és nyomásra leváló színes fóliával való nyomást jelent, ami tovább növeli annak esztétikai értékét. Lényege, hogy a kiemelkedő részek valamilyen színnel meg vannak nyomva. A névjegykártya készítés során általában ezüst és arany színeket szoktunk használni.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 

 

Stancolás:  stancolás névjegykártya
A stancolás gyakorlatilag azt jelenti, hogy a névjegykártya nemcsak téglalap alakú lehet, hanem bármilyen formában kivághatjuk. Ennél gyakoribb megoldás a különböző formák kivágása a felületből.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

 

 

 

 

Hajtás: hajtott névjegykártya
A névjegykártya bármekkora méretű lehet, így alkalmazhatunk akár félbehajtott megoldást is.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>Hibrid effektlakk: hibrid effektlakk
Igazán exkluzív névjegyet szeretne? Az effektlakkozással egyedi és különleges látványvilágot jeleníthet meg névjegykártyáján, mely nem csak vizuálisan, de tapintásra is kiemelt élményt nyújt. Lényege, hogy a papírra kétfajta lakkréteget viszünk fel egyszerre. Ezek kombinálásával fényes, matt és érdes felületek hozhatóak létre. Az eljárás csak nagyobb példányszám (minimum 2000 db) esetében alkalmazható.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


UV formalakkozás: UV formalakkozás
Az UV lakk elegáns megjelenést kölcsönöz névjegykártyájának. Formalakkozással ötvözve látványosan kiemelhet területeket névjegyén. Lényege, hogy a folyékony lakk UV fény hatására szárad meg, erős védelmet adva hordozójának. Előnye, hogy erősebb mint a többi lakk fajta, és jobban ellenáll a napfény hatásának (nem fakul ki a névjegykártya színe). 500 példány felett rendelhető.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>


Extra papír: extrapapír
Nyomdánkban nemcsak a gyakran használt 300-350 grammos fényes, vagy matt papírokra kérhető névjegykártya készítés, hanem lehetősége van kiváló minőségű kreatív és színes papírokat is választani. A rendelhető kreatív papírokat az Értékesítési Irodában lehet kiválasztani.
Ilyet szeretnék. Egyedi árajánlatot kérek >>

 

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk