Lézertábla és lézerfólia gravírozás

lezertabla_lezerfolia_gravirozas_21.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_21.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_12.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_galeria_5.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_10.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_22.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_galeria_3.jpg

Termékismertető

 

Előnyök:

  • Kültérre és beltérre is: Üzletek homlokzatára, épületfalakra vagy kiállításokra, boltok kínálatának bemutatására, emléktábláknak is alkalmasak. Kiváló minőségű, kopásálló anyagból készülnek, így jól ellenállnak a környezet, az időjárás viszontagságainak is.
  • Esztétikus színek: fémhatású lézertábláink arany-fekete vagy ezüst-fekete színekben kérhetők. Egyéb, színes tábláin közül is választhat: pl. fehér-fekete, sárga-fekete, kék-fehér, zöld-fehér, stb. Mivel a táblák két rétegből épülnek fel, az elkészült grafika kontrasztos, jól látható lesz.
  • Tartós kivitel: a lézergravírozott táblák kiváló minőségű anyagokból készülnek. A kültéri változatok vastagabbak, strapabíróbbak és időjárásállóak.
  • Változatos formák, méretek: mivel a lézerfólia sokféle alakzatra stancolható, különleges, szabálytalan vagy egyedi formákat is tudunk készíteni.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, KÜLÖNLEGESSÉGEK

Ügyfeleink előszeretettel rendelnek az exkluzív megjelenéssel rendelkező műanyag, de fém-hatású, arany-fekete vagy ezüst-fekete lézertáblákból, melyek tökéletesek cég- és névtáblának, vagy egyéb dekorációs alkalmatosságnak, akár egy ajtó díszeként. A táblák különleges, egyedi formákra is kivághatók. Alapanyagaink kifejezetten a lézeres gravírozáshoz és vágáshoz készülnek. Az anyagokat esztétikus színek jellemzik, beltéri és kültéri alkalmazáshoz is ajánljuk, különböző táblatípusokkal. A környezet viszontagságait tökéletesen állja. Két rétegből épül fel, ezáltal az elkészült grafika jól látható, kontrasztos.

A lézerfólia egy CO2-lézerrel jelölhető, szupervékony, mindössze 0,2 mm-es, színes, öntapadó, kétrétegű fólia, mely könnyen gravírozható és vágható is. A felirattal, névvel, idézettel vagy logóval gravírozott fólia sokrétűen felhasználható. Mivel flexibilis, tökéletesen passzol íves felületekre is, serlegek és kitüntetések talpára, üvegekre, vázákra, mívesebb csomagolásokra, díszdobozokra kerülhetnek fel.  A lézerfólia sokféle alakzatra stancolható, különleges, szabálytalan vagy egyedi formákat is tudunk készíteni.

Hasznos információk:

  • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük, alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Lézertábla-méretek: 73 x 44 cm méreten belül tetszőleges méretet tudunk készíteni; vastagság 0,6 mm (beltéri) vagy 1,5 mm (kültéri).
  • Anyagleadás: ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagy felbontású, fekete-fehér fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  • A vágási mintát vectorgrafikus eps, ai, pdf, cdr formában kérjük leadni. Egyéb anyagleadás esetén grafikai költséget számolunk fel.
  • Ha még nincsen saját grafikája, keresse munkatársainkat, akik segítenek megvalósítani elképzelését.
  • Pontos kalkulációért kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 Keresse szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, vagy kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten itt a honlapon!
Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Tóth Zoltán

bélyegző – gravírozás (9-17 óráig)

+36 1 445 3012

toth.zoltan##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk