Lézertábla és lézerfólia gravírozás

lezertabla_lezerfolia_gravirozas_21.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_21.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_12.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_galeria_5.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_10.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_22.jpg
lezertabla_lezerfolia_gravirozas_galeria_3.jpg

Termékismertető

Ügyfeleink előszeretettel rendelnek az exkluzív megjelenéssel rendelkező műanyag, de fém-hatású, arany-fekete vagy ezüst-fekete lézertáblákból, melyek tökéletesek cég- és névtáblának, vagy egyéb dekorációs alkalmatosságnak, akár egy ajtó díszeként. A táblák különleges, egyedi formákra is kivághatók. Alapanyagaink kifejezetten a lézeres gravírozáshoz és vágáshoz készülnek. Az anyagokat esztétikus színek jellemzik, beltéri és kültéri alkalmazáshoz is ajánljuk, különböző táblatípusokkal. A környezet viszontagságait tökéletesen állja. Két rétegből épül fel, ezáltal az elkészült grafika jól látható, kontrasztos.

Kifejezetten a lézeres gravírozáshoz és vágáshoz ideális, exkluzív megjelenésű, fémhatású, arany-fekete vagy ezüst-fekete lézertábláink tökéletesek cég- és névtáblának, vagy dekorációs célra, akár ajtódíszként. Mivel a táblák bármilyen alakzatra stancolhatók, különleges, egyedi formákat is tudunk készíteni. 

A lézerfólia egy CO2-lézerrel jelölhető, szupervékony, mindössze 0,2 mm-es, színes, öntapadó, kétrétegű fólia, mely könnyen gravírozható és vágható is. A felirattal, névvel, idézettel vagy logóval gravírozott fólia sokrétűen felhasználható. Mivel flexibilis, tökéletesen passzol íves felületekre is, serlegek és kitüntetések talpára, üvegekre, vázákra, mívesebb csomagolásokra, díszdobozokra kerülhetnek fel.  A lézerfólia sokféle alakzatra stancolható, különleges, szabálytalan vagy egyedi formákat is tudunk készíteni.


PrintPix Nyomda Lézertábla és lézerfólia gravírozás

 

 • KÜLTÉRRE ÉS BELTÉRRE IS: Üzletek homlokzatára, épületfalakra vagy kiállításokra, boltok kínálatának bemutatására, emléktábláknak is alkalmasak. Kiváló minőségű, kopásálló anyagból készülnek, így jól ellenállnak a környezet, az időjárás viszontagságainak is.
 • ESZTÉTIKUS SZÍNEK: fémhatású lézertábláink arany-fekete vagy ezüst-fekete színekben kérhetők. Egyéb, színes tábláin közül is választhat: pl. fehér-fekete, sárga-fekete, kék-fehér, zöld-fehér, stb. Mivel a táblák két rétegből épülnek fel, az elkészült grafika kontrasztos, jól látható lesz.
 • TARTÓS KIVITEL: a lézergravírozott táblák kiváló minőségű anyagokból készülnek. A kültéri változatok vastagabbak, strapabíróbbak és időjárásállóak.
 • VÁLTOZATOS FORMÁK, MÉRETEK: mivel a lézerfólia sokféle alakzatra stancolható, különleges, szabálytalan vagy egyedi formákat is tudunk készíteni.
 • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!
 
További fontos információk, szakmai segítség:

 • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük, alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
 • Lézertábla-méretek: 73 x 44 cm méreten belül tetszőleges méretet tudunk készíteni; vastagság 0,6 mm (beltéri) vagy 1,5 mm (kültéri).
 • Anyagleadás: ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagy felbontású, fekete-fehér fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
 • A vágási mintát vectorgrafikus eps, ai, pdf, cdr formában kérjük leadni. Egyéb anyagleadás esetén grafikai költséget számolunk fel.
 • Ha még nincsen saját grafikája, keresse munkatársainkat, akik segítenek megvalósítani elképzelését.
 • Pontos kalkulációért kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

PrintPix Nyomda Lézertábla és lézerfólia gravírozás


 Keresse szakértő kollégáinkat Csábi Ibolyát vagy Lua Jeromet a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a csabi.ibolya@printpix.hu vagy a jerome@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Lua Jerome

bélyegző – gravírozás (9-18 óráig)

+36 1 445 3012

jerome##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk