Termékeink

Serleg és érem gravírozás

serleg_10.jpg
ermek_3.JPG
gravirozott-erem02.jpg
kupa_2.JPG
kupa_3.JPG
serleg.JPG
serleg_10.jpg

Termékismertető

Sportversenyek, játékok, diákolimpiák, rendezvények és szakmai megmérettetések alkalmával a kiváló eredményt elért személyek kitüntetése megszemélyesített serlegekkel, kupákkal, érmekkel, gravírozott trófeákkal és plakettekkel még emlékezetesebbé teheti a pillanatot. Az emléktárgyak évekkel később is boldog pillanatokat szerezhetnek, és egy felejthetetlen percet juttatnak újra az eszünkbe.   

Nézzen be lézergravírozó részlegünkre, ahol akár azonnal elkészítjük a serleg, kupa és emléktárgy talpára a fémhatású gravírozott táblát és a gravírozott érmeket. Így nem kell már több helyre mennie, szervezheti tovább a sport versenyt. Akár a helyszínre is rendeltetheti velünk a kupákat, serlegeket és okleveleket, amikből nagy választékkal állunk rendelkezésére. Nem kell cipekednie sem, biztonságosan becsomagolva sérülésmentesen szállíttatunk az ország bármely részére.   

Széles választékú különféle méretű, színű és modellű kupák, gravírozható díjak, és emléktárgyak megtekinthetőek személyesen nyomdánkban a Budapest, Bécsi út 171-es szám alatt, de kérhetnek ajánlatokat, fotókat e-mail-ben is.

Ha egyéb kívánságai vannak, katalógusból expressz kiszállítással más egyéb modelleket is rövid határidővel beszerzünk és gravírozunk.   

Az érembetétre, és serlegek, kupák talpára grafikát és szöveget egyedi igények szerint elkészítünk. A lézer gravírozható táblákat széles választékban tartjuk raktáron, melyek többféle színárnyalatban, illetve matt, szemcsés, szálhúzott arany és ezüst színekben, fa felületet utánzó mintával választhatók, a megrendeléseket expressz gyorsasággal is teljesíteni tudjuk.    

Anyagleadás:

  • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagyfelbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.

Keressék telefonon szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak Nekik (a képekre klikkelve)! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban, a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt.

 

 Csábi Ibolya bélyegző-gravírozás

 

Lua Jerome bélyegző-gravírozás

 

 

A pontos ár megállapításához kérjük küldje el elképzeléseit.

nyil le

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Makovics Ákos

„Örömmel értesíthetem, hogy a névjegyeket és a matricákat már át is vettem és maximálisan elégedett vagyok velük, de ez nem is volt újdonság számomra, hiszen már többször is igénybe vettem a szolgáltatásaikat és minden egyes alkalommal megelégedéssel fogadtam a végeredményt. Már biztos vagyok benne, hogy legközelebb is Önöket fogom választani megrendeléseimhez.”

Makovics Ákos
ügyvezetés
Medit Plusz Fogászat

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1032 Budapest, Bécsi út 171.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1032 Budapest,

Bécsi út 171.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

PrintPix Nyomda OTP Simplepay fizetés

akadalymentesitett_nyomda

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk