Serleg és érem gravírozás

serleg_erem_gravirozas_galeria_7.jpg
serleg_erem_gravirozas_galeria_7.jpg
serleg_erem_gravirozas_galeria_14.jpg
serleg_erem_gravirozas_galeria_13.jpg
serleg_erem_gravirozas_galeria_12.jpg
serleg_erem_gravirozas_galeria_11.jpg
serleg_erem_gravirozas_galeria_10.jpg

Termékismertető

Sportversenyek, játékok, diákolimpiák, rendezvények és szakmai megmérettetések alkalmával a kiváló eredményt elért személyek kitüntetése megszemélyesített serlegekkel, kupákkal, érmekkel, gravírozott trófeákkal és plakettekkel még emlékezetesebbé teheti a pillanatot. Az emléktárgyak évekkel később is boldog pillanatokat szerezhetnek, és egy felejthetetlen percet juttatnak újra az eszünkbe.   


PrintPix Nyomda Serleg és érem gravírozás


Nézzen be lézergravírozó részlegünkre, ahol rövid határidővel elkészítjük a serleg, kupa és emléktárgy talpára a fémhatású gravírozott táblát és a gravírozott érmeket. Így nem kell már több helyre mennie, szervezheti tovább a sport versenyt. Akár a helyszínre is rendeltetheti velünk a kupákat, serlegeket és okleveleket, amikből nagy választékkal állunk rendelkezésére. Nem kell cipekednie sem, biztonságosan becsomagolva sérülésmentesen szállíttatunk az ország bármely részére.   

  • Széles választékú különféle méretű, színű és modellű kupák, gravírozható díjak, és emléktárgyak megtekinthetőek személyesen nyomdánkban a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. szám alatt, de kérhetnek ajánlatokat, fotókat e-mail-ben is.
  • Ha egyéb kívánságai vannak, katalógusból expressz kiszállítással más egyéb modelleket is rövid határidővel beszerzünk és gravírozunk.   
  • Az érembetétre, és serlegek, kupák talpára grafikát és szöveget egyedi igények szerint elkészítünk.
  • A lézerrel gravírozható táblákat széles választékban tartjuk raktáron, melyek többféle színárnyalatban, illetve matt, fényes, szálhúzott arany, ezüst és bronz színekben választhatók.   
 
  PrintPix Nyomda Serleg és érem gravírozás


Anyagleadás:

  • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagyfelbontású fekete-fehér fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
 
 PrintPix Nyomda Serleg és érem gravírozás
 
 
Keresse szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, vagy kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten itt a honlapon!
Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Tóth Zoltán

bélyegző – gravírozás (9-17 óráig)

+36 1 445 3012

toth.zoltan##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk