„Tisztelt Györe Krisztián Úr! (...) A külföldi és magyar vendégeink pozitív visszajelzése alapján a Világfórum és Kiállítás egyértelműen sikeres volt, amelyhez az Ön kiváló és eredményes munkája is hozzájárult. Ezúton köszönöm Önnek aktív részvételét az előkészítésben és a megvalósításban.”

Poprády Géza
közigazgatási államtitkár
Vidékfejlesztési Minisztérium

"Ma megérkeztek a jegyzettömbök, nagyon szépen köszönöm! Mindenkinek nagyon tetszik, nagyon szép munka.
Köszönöm ezúton is a munkát Nektek, és remélem, lesz alkalmunk még a közeljövőben együtt dolgozni! Addig is minden jót kívánok"

Horváth Erika
marketing asszisztens
Szentkirályi Ásványvíz Kft.

„Szeretnék kiemelt köszönetet mondani Gyarmati Krisztinának és Györe Krisztiánnak.
Nagyon megnyugtató volt, hogy ilyen segítőkész, hozzáértő és rugalmas hozzáállású emberekkel működhettünk együtt.
Profin, végtelenül türelmesen és megoldásorientáltan és nagyon-nagyon kedvesen bonyolítottak minden kommunikációt, igazi felüdülés volt velük egyeztetni. :)
Köszönettel: a Dreher Sörgyárak teljes Vállalati kapcsolatok osztálya”

Kiss Anikó
Dreher Sörgyár Zrt

„A BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság szeretné megköszönni azt a profizmust, gyorsaságot és rugalmasságot, amit a megépült és útjára indított M4-es metrót bemutató kiadványok elkészítéséhez nyújtottak.”

Pető Szabolcs
PR főmunkatárs
BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság

"Kedves PrintPix Nyomda!

A XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia két szekciója, a Had- és Rendészettudományi, illetve az Informatika Tudományi Szekció került megrendezésre az Óbudai Egyetemen 2019-ben. A PrintPix Nyomda munkatársai szakértelmükkel, rugalmasságukkal és segítőkészségükkel bizonyították ismét, hogy ők a legrátermettebbek a roll up-ok és a perszonalizált, laminált badge-k gyors legyártásra. Minőségi munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk és köszönünk mindent ezúton is!”Üdvözlettel:
Tóth-Báló Kata Hanna
Beszerzési referens

Óbudai Egyetem

 

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk