„Tisztelt Györe Krisztián Úr! (...) A külföldi és magyar vendégeink pozitív visszajelzése alapján a Világfórum és Kiállítás egyértelműen sikeres volt, amelyhez az Ön kiváló és eredményes munkája is hozzájárult. Ezúton köszönöm Önnek aktív részvételét az előkészítésben és a megvalósításban.”

Poprády Géza
közigazgatási államtitkár
Vidékfejlesztési Minisztérium

"Ma megérkeztek a jegyzettömbök, nagyon szépen köszönöm! Mindenkinek nagyon tetszik, nagyon szép munka.
Köszönöm ezúton is a munkát Nektek, és remélem, lesz alkalmunk még a közeljövőben együtt dolgozni! Addig is minden jót kívánok"

Horváth Erika
marketing asszisztens
Szentkirályi Ásványvíz Kft.

„A BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság szeretné megköszönni azt a profizmust, gyorsaságot és rugalmasságot, amit a megépült és útjára indított M4-es metrót bemutató kiadványok elkészítéséhez nyújtottak.”

Pető Szabolcs
PR főmunkatárs
BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság

"Kedves PrintPix Nyomda!

A XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia két szekciója, a Had- és Rendészettudományi, illetve az Informatika Tudományi Szekció került megrendezésre az Óbudai Egyetemen 2019-ben. A PrintPix Nyomda munkatársai szakértelmükkel, rugalmasságukkal és segítőkészségükkel bizonyították ismét, hogy ők a legrátermettebbek a roll up-ok és a perszonalizált, laminált badge-k gyors legyártásra. Minőségi munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk és köszönünk mindent ezúton is!”Üdvözlettel:
Tóth-Báló Kata Hanna
Beszerzési referens

Óbudai Egyetem

 

Tisztelt Simó Katalin!

A mai napon átvettük a nyomtatott anyagokat és lenyűgöző lett az eredmény, nagyon köszönjük, biztos vagyok benne, hogy a továbbiakat is önöktől fogjuk rendelni és visszatérő vásárlóik leszünk. Ezúton szeretném megköszönni a névre szóló jegyzetfüzetet is, ami fenomenális :)

További szép napot kívánok!

Köszönettel és tisztelettel:
Gácsiné Nagy Anett, GT Solar Kft

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk