Szkennelés

szkeneles-termekkep-3.jpg
szkeneles-termekkep-3.jpg
Depositphotos_27801101_l-2015.jpg
szkeneles-termekkep-1.jpg
szkenneles_galeria_3.jpg
szkenneles_galeria_1.JPG
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Szkennelés
Üveglapról történő szkennelést abban az esetben válassza, ha nem különálló lapokról történik a szkennelés. Pl.: brossúra, könyv. A fenti árak A4-es méretű szkennelésre vonatkoznak. Az A3-as méretű szkennelés ára az A4 duplája.

Termékismertető

Előnyök:

  • Színesben, fekte-fehérben: szkennelést vállalunk színes, szürke árnyalatos és fekete-fehér színekben. A színes szkennelés felbontása: max. 600 dpi, a fekete-fehér szkennelés felbontása max. 1200 dpi.
  • Szkennelés villámgyorsan: dokumentumait pillanatok alatt beszkenneljük. Gépeink automata lapadagolóval vannak felszerelve, így különálló lapok esetén a színes szkennelés sebessége 39 oldal/perc, a fekete-fehéré 120 oldal/perc.
  • Papírhalomból rend: a beszkennelt anyagokat a megfelelő formátumokban DVD-re, CD-re, pendrive-ra is kiírjuk, így könnyedén magával viheti fontos iratait, képeit, dokumentumait bárhová, másolhatja, elküldheti e-mailben is.
  • Üveglapról (kézi szkennelés): Tűzött vagy genothermben szelektált dokumentumoknál, dukumentálási időt számítunk fel, melynek egyedi ára van.

Egyedi árajánlatkérés Szkennelés: Káoszból percek alatt átláthatóság.

Nyomdánkban lehetősége van kis és nagy példányszámú, kiváló minőségű, színes és fekete-fehér, akár expressz gyorsasággal elkészülő dokumentum, könyv, grafika és fotó szkennelésére. Az elkészült elektronikus dokumentumokat, fájlokat igény szerint CD-re, DVD-re vagy pendrive-ra kiírva, vagy e-mailen elküldve is kérheti.


Munkatársaink várják érdeklődését a gyorsnyomda@printpix.hu e-mail címen! A gyorsnyomda részlegünk közvetlen telefonszámai: +36 1 445 3001 és  +36 1 445 3002

Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

Mátis Gergely

gyorsnyomdai ügyfélkiszolgáló

+36 1 445 3001

gyorsnyomda##kukac##printpix.hu

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk