Plexi gravírozás

plexi_gravirozas_21.jpg
plexi_gravirozas_21.jpg
plexi_gravirozas_galeria_13.jpg
plexi_gravirozas_galeria_12.jpg
plexi_gravirozas_galeria_11.jpg
plexi_gravirozas_galeria_10.jpg
plexi_gravirozas_galeria_5.jpg

Termékismertető

Az akrilüveg – vagy közismertebb nevén „plexi” – egy tartós, gravírozható és jól ragasztható anyag. Kiválóan alkalmas emblémák, cégtáblák, használati tárgyak, fali feliratok készítésére egyedi grafikával, de asztali dekorációk is készülhetnek a lézergravírozott és formára stancolt plexi alapanyagokból.


PrintPix Nyomda Plexi Gravírozás  • MASSZÍV, ELLENÁLLÓ ANYAG: a plexi kemény, merev, nagy mechanikai szilárdságú, időjárásálló anyag. Ellenáll gyenge savakkal és oldószerekkel szemben is, illetve különböző gépek, műszerek, kijelzők védelmére is alkalmas, mert nagy mértékben ütésálló.
  • KÜLÖNLEGES, EGYEDI FORMÁK: a gravírozott plexi sokrétűen felhasználható, a tetszőleges méretű lapokat egyedi formára vágathatja, és többféle alakú, méretű további formákat is ki tudunk vágni belőle különböző alakú gombok, nyílások számára.
  • IDEÁLIS SABLONOKHOZ: lézergravírozó eljárásunknak köszönhetően akár pontos sablonok is elkészíthetőek plexiből, melyeket aztán különböző jelölésekkel, szövegekkel is el tudunk látni.  
  • NÁLUNK KAPHATÓ, FELDOLGOZHATÓ PLEXI VASTAGSÁGA: maximum 2 vagy 3 mm.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 


PrintPix Nyomda Plexi Gravírozás


További fontos információk, szakmai segítség:

  • Amennyiben szöveges anyaga egyedi betűtípust tartalmaz, kérjük, alakítsa görbévé vagy csatolja a betűkészletet e-mailben.
  • Anyagleadás: ha egyedi grafikát, logót gravíroztat, elsősorban vektoros formátumú (ai, pdf, cdr, eps) kiterjesztésben várjuk, de jó minőségű, nagy felbontású fájlformátum (tif, jpg) is megfelel.
  • Ha még nincsen saját grafikája, keresse munkatársainkat, akik segítenek megvalósítani elképzelését.
  • Pontos kalkulációért kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

  PrintPix Nyomda Plexi Gravírozás


Keresse szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, vagy kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten itt a honlapon!
Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Tóth Zoltán

bélyegző – gravírozás (9-17 óráig)

+36 1 445 3012

toth.zoltan##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk