Ballagási meghívó

ballagasi_meghivo_galeria_5.jpg
ballagasi_meghivo_galeria_5.jpg
ballagasi_meghivo_galeria_4.jpg
ballagasi_meghivo_galeria_3.jpg
ballagasi_meghivo_galeria_2.jpg
ballagasi_meghivo_galeria_6.jpg
ballagasi_meghivo_galeria_7.jpg

Termékismertető

A ballagás a gyerekek és az egész család életében fontos esemény, egy korszak vége, egy másik kezdete – jó megosztani az ilyen pillanatokat a rokonokkal, barátokkal. Nyomdánkban rengeteg meghívóminta közül választhat, vagy teljesen egyedi, az ünnepelt stílusához illő ballagási meghívót tervezünk a nagy napra.


PrintPix Nyomda Ballagási meghívó


  • KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK: ballagási meghívót egyedi méretekben is gyártunk, keskeny, egy- vagy kétoldalas, kinyitható, hajtogatott, akár fényképes változatokban. Választhatnak ünnepélyes, elegáns betűtípusok közül is.
  • HATALMAS VÁLASZTÉK, EGYEDI TERVEZÉS: mintakatalógusunkból válogathat, grafikusaink pedig segítenek az ünnepelt stílusához illővé alakítani a ballagási meghívót, vagy akár teljesen egyedi grafikát megvalósítani.
  • KREATÍV PAPÍROK, PROFI NYOMDAGÉPEK: a ballagási meghívó alapanyagát sokféle, kiváló minőségű kreatív és pauszpapír közül választhatja ki. Professzionális, modern nyomdagépeink segítségével pedig különleges megoldásokat is meg tudunk valósítani.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!
 
 PrintPix Nyomda Ballagási meghívó
 
 
További fontos információk, szakmai segítség:

  • A ballagási meghívó mellé hozzá illő borítékot is rendelhet nálunk.
  • Óvodai, általános iskolai és középiskolai ballagási meghívót rendelhet nagyobb példányszámban, akár teljes évfolyamoknak, osztályoknak, csoportoknak is, és igénybe veheti mennyiség kedvezményeinket is. Kérje EGYEDI AJÁNLATUNKAT!
  • Az elkészült meghívók házhoz szállítását is megrendelheti tőlünk.
  • Ballagási meghívója mellé névre szóló, egyedi ajándékot is rendelhet nyomdánkban! GRAVÍROZÁS FÉMRE / FÁRA / ÜVEGRE / PARAFÁRA, EGYEDI PUZZLE, HŰTŐMÁGNES, VÁSZONKÉP, vagy a nagy kedvenc, az EGYEDI NAPTÁR elkészítését is ránk bízhatja.
 PrintPix Nyomda Ballagási meghívó
 
 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! 
 
 
 


További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk