Powerbank nyomtatás

powerbank_galeria_6.jpg
powerbank_galeria_6.jpg
powerbank_galeria_5.jpg
powerbank_galeria_4.jpg
powerbank_galeria_3.jpg
powerbank_galeria_2.jpg
powerbank_galeria_1.jpg

Termékismertető

PrintPix Nyomda powerbank

Lapozzon bele a powerbank kínálatunkba!

Előnyök:

  • Rengeteg típus: a logózható powerbankek között mindenféle típust és stílust megtalál, tekintse át kínálatunkat és válassza ki kedvencét attól függően, hogy egyszerű promóciós eszköznek vagy elegáns céges ajándéknak szánja. Itt megtalálja LOGÓZHATÓ POWERBANK-KÍNÁLATUNKAT!
  • Grafika 4 különböző színnel: a céges, illetve ajándék powerbankre nyomtatott minta vagy szöveg akár 4 különböző színből is állhat, így még érdekesebb és szebb grafikák készülhetnek.
  • Rövid gyártási határidők
  • Egyszerű, de hatékony reklám: a céges logóval ellátott, egyedi powerbank a mindennapokban is jól használható, ötletes és praktikus reklámeszköz, elegánsabb változataiban kiváló céges ajándék.
  • Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!

Egyedi árajánlatkérés

Hasznos információk:

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

Gyarmati Krisztina

kalkulátor

+36 1 445 3043

gyarmati.krisztina##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk