Matrica nyomtatás

matrica_galeria_6.jpg
matrica_galeria_6.jpg
matrica_galeria_5.jpg
matrica_galeria_4.jpg
matrica_galeria_3.jpg
matrica_galeria_2.jpg
matrica_galeria_1.jpg

Termékismertető

Előnyök:

  • Bármiből reklámot csinál: a matricákat nagyon sokféle anyagra ragaszthatjuk fel, így szinte bármilyen tárgyból pillanatok alatt promóciós eszközt varázsolhatunk. Egyedi márkamatricákkal változatosan jelölheti saját termékét, de hirdetheti rendezvényét is.
  • Többféle méretben, dekorációnak is ideális: az egészen apró matricáktól, a hatalmas, üvegfalakat beborító óriás fóliákig legyártjuk elképzelését. Sőt, dekoros munkatársaink a kész anyagok felhelyezésében is segítenek.
  • Szupergyorsan elkészül: öntapadós matricáit már akár egy nap alatt legyártjuk, legyen szó színes vagy fekete-fehér, egyszerű vagy bonyolultabb grafikákról.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés

KÜLÖNLEGES, EGYEDI MEGOLDÁSOK

Különböző felhasználási területek

Egyedi formavágás

Tekercsben vagy ívben is szállítva

Hasznos információk:

  • A minimális rendelhető mennyiség matricából 1 m2.
  • Matricáit kérheti fényes vagy matt változatokban is.
  • Ha matricákat szeretne gyártatni, de még nincsen kész grafikája, forduljon grafikusainkhoz, akik megvalósítják elképzeléseit.
  • Meglévő grafika küldéséhez ANYAGLEADÁSI ÚTMUTATÓnkban fontos információkat talál.

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben
.

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk