Világító tábla

vilagitotabla_galeria_4.jpg
vilagitotabla_galeria_4.jpg
vilagitotabla_galeria_6.jpg
vilagitotabla_galeria_5.jpg
vilagitotabla_galeria_3.jpg
vilagitotabla_galeria_2.jpg
vilagitotabla_galeria_1.jpg

Termékismertető

 

Előnyök:

  • LED-es vagy neonos: a világító tábla készülhet neonos fényforrással vagy LED-es megoldással. A LED-esnek kb. 60%-kal kedvezőbb a fogyasztása és tízszer hosszabb a fényforrás élettartama.
  • Masszív, minőségi alapanyagok: a tejopál plexi és a vinyl megfelelően ellenáll a világításból származó hő- és fénysugárzásnak, nem hólyagosodik fel, és nem válik le a plexi felületéről.
  • Változatos színű keretek: a megrendelésnél egyeztetjük le a keret színét. Ha már rendelkezik szerkezettel és csak a nyomatot kell cserélni, azt is gyorsan megoldjuk.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés 

Hasznos információk:

  • A LED-es világító tábla vékonyabb profillal is készülhet, tehát kevésbé áll ki a fal síkjából, illetve ha hideg fénnyel szerelt (tetszőlegesen kérhető), akkor optikailag erősebbnek tűnik a világítás.
  • Világító táblából a minimális fizetendő mennyiség: 1 m2.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk