Világító tábla

vilagitotabla_galeria_4.jpg
vilagitotabla_galeria_4.jpg
vilagitotabla_galeria_6.jpg
vilagitotabla_galeria_5.jpg
vilagitotabla_galeria_3.jpg
vilagitotabla_galeria_2.jpg
vilagitotabla_galeria_1.jpg

Termékismertető

 

Előnyök:

 • LED-es vagy neonos: a világító tábla készülhet neonos fényforrással vagy LED-es megoldással. A LED-esnek kb. 60%-kal kedvezőbb a fogyasztása és tízszer hosszabb a fényforrás élettartama.
 • Masszív, minőségi alapanyagok: a tejopál plexi és a vinyl megfelelően ellenáll a világításból származó hő- és fénysugárzásnak, nem hólyagosodik fel, és nem válik le a plexi felületéről.
 • Változatos színű keretek: a megrendelésnél egyeztetjük le a keret színét. Ha már rendelkezik szerkezettel és csak a nyomatot kell cserélni, azt is gyorsan megoldjuk.
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, KÜLÖNLEGESSÉGEK

A nyomat gyártás ára: (Minimális fizetendő mennyiség: 1 m2)

 • dupla nyomtatás átvilágítható vinylre: 7976 Ft + ÁFA/m2
  +hordozó (hozzáadódik a nyomtatáshoz) - opál plexi 2 mm: 6720 Ft + ÁFA/m2
  +hordozó (hozzáadódik a nyomtatáshoz) - opál plexi 3 mm: 7990 Ft + ÁFA/m2

ÁFA mértéke 27%. A pontos árért kérjen egyedi árat.

Külső terekre, például boltok utcafronti homlokzatára, de akár beltérre, bevásárlóközpontok üzleteinek bejárata fölé is felszerelhetők világító dobozok.

A hátsó világító test fényét a tejopál plexi engedi át, melynek felületére digitális eljárással nyomtatott átvilágítható vinylt kasírozunk fel, így teljesen egyedi és látványos grafikát jeleníthet meg.

Hasznos információk:

 • A LED-es világító tábla vékonyabb profillal is készülhet, tehát kevésbé áll ki a fal síkjából, illetve ha hideg fénnyel szerelt (tetszőlegesen kérhető), akkor optikailag erősebbnek tűnik a világítás.
 • Világító táblából a minimális fizetendő mennyiség: 1 m2.
 • Árak: dupla nyomtatás átvilágítható vinylre 7976 Ft + áfa/m2, ehhez hozzáadódik még a hordozó költsége, amely 3 mm-es opál plexi esetén 7990 Ft + áfa/m2, 2 mm-es opál plexi esetén 6720 Ft + áfa/m2. A 2 mm-es víztiszta plexi ára 6720 Ft + áfa/m2.
 • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

Szűcs Nikoletta

telefonos operátor - chat

+36 1 445 3038

szucs.nikoletta##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk