Boríték nyomtatás

boritek-nyomtatas-termekkep-1.jpg
boritek-nyomtatas-termekkep-1.jpg
boritek-nyomtatas-termekkep-2.jpg
boritek-nyomtatas-termekkep-3.jpg
boritek-nyomtatas-termekkep-4.jpg
boritek-nyomtatas-termekkep-5.jpg
boritek-nyomtatas-termekkep-6.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 127,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
127,0 Ft
100,0 Ft
+ Áfa

jellemzők

Boríték méret
Kérem válassza ki milyen típusú borítékra szeretne nyomtatni!
Boríték nyomás
Kérem válassza ki, hogy színes vagy fekete-fehér nyomtatással kéri a borítékot! Lehetőség van egyedi Panton színes nyomtatásra is, ebben az esetben kérjen egyedi árajánlatot!

Termékismertető

Előnyök:

 • Szabványos és egyedi méretben is
 • Ablakos, vagy ablak nélkül kivtellel
 • Rövid gyártási határidők
 • Logózott, vagy igény szerint nyomtatott felülettel is
 • Egyedi méretben vagy papírtípussal igény szerint
 • Grafikai tervezés, tanácsadás
Segítünk elképzelése megvalósításában, kérje ajánlatunkat!
 

Egyedi árajánlatkérés

 

Változatos borítékméretek

A postai küldemény típusából adódóan eltérő méretű céges borítékokra lehet szüksége. A hagyományos formátum mellett céges levelezéseknél a hosszú, keskeny (LA/4) boríték az elterjedt, de szerződéseket például nem szoktak összehajtani, így választható olyan méret is, amibe az A4-es lapok hajtogatás nélkül beleférnek.

Ablakos vagy sima boríték?

A címzett neve és címe gyakran már a küldött dokumentumon is szerepel, így ablakos boríték esetén nem lesz szükség rá, hogy a borítékra minden alkalommal újra felírja a címzést. FONTOS! ABLAKOS kivitelben szereté céges borítékját? Minden borítéktípusunk rendelhető ABLAKOS kivitelben, jobb és bal elrendezéssel egyaránt. Ez a technologia ofszett gépeken történik, így a ABLAKOS BORÍTÉK esetén a minimálisan rendelhető mennyiség 1000 db.

Gyors és tartós zárófülragasztások

A hagyományos enyvezett borítéklezárás mellett népszerűek a szilikon zárodású borítékok. A szilikonos zárófülről csak egy kis papírcsíkot kell matricaszerűen lehúzni és máris tartósan lezártuk a borítékot. Nyomdánkban mindegyik típusú boríték logózását vállaljuk.

Hasznos információk:

 • A boríték méreteit úgy alakították ki, hogy a szabvány A4-es méretű papír egészben, vagy különféle módokon összehajtva beleférjen.
 • A leggyakrabban használt borítékok és méreteik: LA/4 (110 x 220 mm), LC/6 (114 x 162 mm), LC/5 (162 x 229 mm), TC/4 (229 x 324 mm, felül nyílik a rövidebbik oldalon)
 • Nagy darabszámú küldeményeknél kedvelt borítéktípusok a C6/C5 méretű (114x229 mm) borítékok
 • Ha nem kifutós grafikával ellátott borítékot szeretne, 1000 darabig már 1-2 munkanap múlva kézhez kapja digitális nyomtatással készített borítékjait.
 • 1000 darab felett nem kifutós és kifutós grafikával ellátott céges borítékjait egyaránt ofszetnyomással készítjük és a nyomdakész anyag leadását követően 4-8 munkanap múlva veheti át őket.
 • Nyomdakész fájlformátumok: .pdf kiterjesztésű fájlok

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most!

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk