Csekknyomtatás

csekk_galeria_6.jpg
csekk_galeria_6.jpg
csekk_vagottcsekk_galeria_1.jpg
csekk_szamlalevel_galeria_3.jpg
csekk_szamlalevel_galeria_2.jpg
csekk_lapravagott_galeria_4.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Csekk (Alapkitöltés + előkészítés)
Kérem válassza ki a nyomtatni kívánt csekk típusát!

Termékismertető

Bár egyre többféle módon tudjuk a közüzemi és egyéb szolgáltatások díjainak költségét befizetni, a „sárga csekk” továbbra is a legkedveltebb megoldások közé tartozik. Mindenki ismeri, gyorsan, egyszerűen, számtalan helyen használható. Válassza ki a cégének ideális csekktípust és nyomdánkban már száz darabtól legyártjuk. 

A megrendeléshez töltse ki az űrlapot és küldje el a csikai.erika@printpix.hu címre.

 

Vágott csekk

Ideális társasházkezelő cégeknek, alapítványoknak, újságok előfizetési díjaihoz. Leginkább kézi kitöltéshez ajánljuk, zsugorfóliázva szállítjuk, így gyorsan és praktikusan használhatja.

 • Társasházaknak
 • Alapítványoknak
 • Újságokba

Lapravágott csekk

Elsősorban irodai felülnyomásra ajánljuk. Előnye, hogy utólag is meg lehet személyesíteni, mi rányomtatjuk a kötelező formai adatokat, Ön pedig egy egyszerű irodai lézernyomtatóval utólag is rá tudja nyomtatni az ügyféladatokat. A három csekk perforálással illeszkedik egymáshoz, mely nyomtatás után gyorsan szétválasztható.

 • Ügyvédi irodáknak
 • Újságokba

 

Számlalevél

Közüzemi számlákhoz, vagy ugyancsak újságokhoz tökéletes választás. A számlalevél egy A4-es méretű lap, melynek felső kétharmad része a számlainformáció megjelenítésének helye, ide többek között cégnevet, logót, kapcsolati információkat rakhat utólagos irodai nyomtatással. Ennél a csekktípusnál nincsen fix darabár, minden esetben egyedi árat kalkulálunk. EGYEDI ÁRAJÁNLAT!

 • Közüzemi számlákhoz
 • Újságokba


Hasznos információk:

 • Csekk árai alapkitöltéssel: 100-200 db 26,4 Ft+áfa/db; 201-500 db 21 Ft+áfa/db; 501-1000 db 16 Ft+áfa/db; előkészítési díj: 4.000 Ft+áfa/számlaszám. A pontos árért töltse le ŰRLAPUNKAT, majd kitöltve küldje el a csikai.erika@printpix.hu címre.
 • 1000 db felett egyedi árat kalkulálunk, kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT! A számlalevél csekktípusnál nincsen fix darabár, minden esetben egyedi árat kalkulálunk.
 • Vállalási határidő: 2-5 munkanap.
 • A minimális rendelhető mennyiség 100 db
 

Sok időt és fáradtságot takarít meg, ha igénybe veszi komplex megoldásainkat, amelynek keretében megtervezzük és elkészítjük borítékját, kinyomtatjuk csekkjét és kisérőlevelét, mindezeket kedvezőbb áron, mintha külön-külön intézné.

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az csikai.erika@printpix.hu címre már most! 

Csikai erika

értékesítési menedzser

+36 1 445 3016

csikai.erika##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk