ide-ne-kattints

Termékeink

Roll-up

roll_up_nyitokep.jpg
hadtorteneti_muzeum_20150323.JPG
edina_rollup.jpg
roll_up_image89.jpg
rollup_montazs_1.jpg
x_banner.jpg
roll_up_nyitokep.jpg
0,0 FtEgyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:

jellemzők

Termék
Méret
Méret
Kérem adja meg milyen méretre van szüksége!
Roll-up/X-Banner szerkezet
Kérem adja meg, hogy komplett roll-up-ot kér, vagy már meglévő roll-up-hoz kér anyag cserét! A szerelési díjat az árak már tartalmazzák!
Roll-up/X-Banner anyaga
A roll-upok grafikáját kétféle anyagra nyomtatjuk. Az egyik a molinókhoz is alkalmazott banner anyag, amely költséghatékony megoldás a mérsékelten alkalmazott rollupokhoz. A másik a roll-up film, mely direkt az ilyen szerkezetekhez gyártott kiváló minőségű és strapabíró anyag. A roll-up filmen a nyomat minősége is szebb, továbbá sokkal időtállóbb.

Termékismertető

A roll-up egy könnyű vázas, egyszerűen kezelhető prezentációs eszköz, mely nagyméretű, nyomtatható felülettel rendelkezik. Felhasználását tekintve leggyakrabban beltéri kiállításokon, rendezvényeken, előadásokon alkalmazhatjuk. Használata rendkívül egyszerű, külön szakértelmet nem igényel.

 

roll-up méretarányok, roll-up grafika, roll-up gyártásElőnyei:

 • Nyitott méretének töredékére összecsukhatjuk, így a hozzá kapott tokkal könnyedén szállíthatjuk autóban vagy kézben egyaránt.
 • Könnyű alumínium szerkezetének köszönhetően akár egy kézzel áthelyezhetjük, mégis masszívan hirdeti cégünk információit.
 • Látványos, mobil, könnyen kezelhető!
 • Céges rendezvényekre kiváló prezentációs eszköz!
 • Az új roll-up szerkezet reklámhordozó anyagát (banner vagy film) akár 5x is ki lehet cserélni, azonban a szerkezetet elég csak egyszer megvásárolni, így költséghatékonyan akár 5 új grafikával is reklámozhatjuk cégünket.


A roll-upok grafikáját kétféle anyagra nyomtatjuk:

 • Banner: Molinóhoz hasonló, de vékonyabb, lágyabb esésű banner anyag, amely költséghatékony megoldást jelent a ritkábban használt rollupokhoz. 
 • Film: Kifejezetten a roll-up szerkezetekhez gyártott kiváló minőségű és strapabíró anyag. A filmen a nyomat minősége szebb, továbbá sokkal időtállóbb.

A roll-upokra tervezett grafika speciális. A meglévő grafikai anyagot kifutó nélkül kell leadni, melynek alsó részéhez +10 cm, a grafika hátterével megegyező, homogén színt kell hozzátoldani, hogy véletlenül se legyen látható a roll-up szerkezetében található fehér hordozó anyag, melyre a bannert/filmet szoktuk ragasztani. Javasoljuk figyeljen arra is, hogy a látható felület alsó részéhez ne legyen túl közel információ.

roll-up youtube printpix

 

Roll-up felállítása, kihelyezése:
Kihajtjuk a roll-up talpait 90 fokban, beleállítjuk a 3 részből összehajtott rudat a szerkezet közepén lévő furatba, majd kihúzzuk a feltekert nyomatot a felső sínnél fogva, és felül a sínt a műanyag tartóba akasztjuk.

 

Érdemes megemlíteni a roll-up családba tartozó, bár kevésbé ismert reklámeszközt, az X-BANNER-t:   

 •     Legkedvezőbb ár
 •     Legkönnyebben kezelhető beltéri reklám display
 •     Gyorsan, néhány mozdulattal összeállítható
 •     Egyszerűen cserélhető benne a nyomat

Kiknek ajánljuk? Azoknak akiknél a gyakori nyomatcsere fontos szempont, viszont a roll-up szerkezetnél valamivel nagyobb alapterület igénye van. Tekintse meg a képet itt az oldal tetjén található galériában. Kérjen egyedi árajánlatot ITT.

 

Keressék szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban,
a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt.

 

Gyarmati Krisztina értékesítési munaktárs

 

Kanizsai-Nagy Dóra értékesítési munkatárs

 

Molnár Ágnes telefonos operator

 

 

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el a paramétereket.

nyil le

Kedvezmény

Jelentkezzen be!

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Kállay Andrea

"Angol nyelvóráimon a saját magam által írt könyvemet használom, amelyet Nálatok nyomtatok nagyobb mennyiségben, villámgyorsan, hihetetlenül jó áron. Veletek eddig minden téren meg vagyok elégedve, nem is gondolkodom más nyomdákban."

Kállay Andrea
ügyvezető
Safe in Europe

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1032 Budapest, Bécsi út 171.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1032 Budapest,

Bécsi út 171.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

simple online fizetés

akadalymentesitett_nyomda

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk