ide-ne-kattints

Termékeink

Roll-up

roll_up_nyitokep.jpg
hadtorteneti_muzeum_20150323.JPG
edina_rollup.jpg
roll_up_image89.jpg
rollup_montazs_1.jpg
x_banner.jpg
roll_up_nyitokep.jpg
0,0 FtEgyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:

jellemzők

Termék
Méret
Méret
Kérem adja meg milyen méretre van szüksége!
Roll-up/X-Banner szerkezet
Kérem adja meg, hogy komplett roll-up-ot kér, vagy már meglévő roll-up-hoz kér anyag cserét! A szerelési díjat az árak már tartalmazzák!
Roll-up/X-Banner anyaga
A roll-upok grafikáját kétféle anyagra nyomtatjuk. Az egyik a molinókhoz is alkalmazott banner anyag, amely költséghatékony megoldás a mérsékelten alkalmazott rollupokhoz. A másik a roll-up film, mely direkt az ilyen szerkezetekhez gyártott kiváló minőségű és strapabíró anyag. A roll-up filmen a nyomat minősége is szebb, továbbá sokkal időtállóbb.

Termékismertető

A roll-up egy könnyű vázas, egyszerűen kezelhető prezentációs eszköz, mely nagyméretű, nyomtatható felülettel rendelkezik. Felhasználását tekintve leggyakrabban beltéri kiállításokon, rendezvényeken, előadásokon alkalmazhatjuk. Használata rendkívül egyszerű, külön szakértelmet nem igényel.

 

roll-up méretarányok, roll-up grafika, roll-up gyártásElőnyei:

 • Nyitott méretének töredékére összecsukhatjuk, így a hozzá kapott tokkal könnyedén szállíthatjuk autóban vagy kézben egyaránt.
 • Könnyű alumínium szerkezetének köszönhetően akár egy kézzel áthelyezhetjük, mégis masszívan hirdeti cégünk információit.
 • Látványos, mobil, könnyen kezelhető!
 • Céges rendezvényekre kiváló prezentációs eszköz!
 • Az új roll-up szerkezet reklámhordozó anyagát (banner vagy film) akár 5x is ki lehet cserélni, azonban a szerkezetet elég csak egyszer megvásárolni, így költséghatékonyan akár 5 új grafikával is reklámozhatjuk cégünket.


A roll-upok grafikáját kétféle anyagra nyomtatjuk:

 • Banner: Molinóhoz hasonló, de vékonyabb, lágyabb esésű banner anyag, amely költséghatékony megoldást jelent a ritkábban használt rollupokhoz. 
 • Film: Kifejezetten a roll-up szerkezetekhez gyártott kiváló minőségű és strapabíró anyag. A filmen a nyomat minősége szebb, továbbá sokkal időtállóbb.

A roll-upokra tervezett grafika speciális. A meglévő grafikai anyagot kifutó nélkül kell leadni, melynek alsó részéhez +10 cm, a grafika hátterével megegyező, homogén színt kell hozzátoldani, hogy véletlenül se legyen látható a roll-up szerkezetében található fehér hordozó anyag, melyre a bannert/filmet szoktuk ragasztani. Javasoljuk figyeljen arra is, hogy a látható felület alsó részéhez ne legyen túl közel információ.

roll-up youtube printpix

 

Roll-up felállítása, kihelyezése:
Kihajtjuk a roll-up talpait 90 fokban, beleállítjuk a 3 részből összehajtott rudat a szerkezet közepén lévő furatba, majd kihúzzuk a feltekert nyomatot a felső sínnél fogva, és felül a sínt a műanyag tartóba akasztjuk.

 

Érdemes megemlíteni a roll-up családba tartozó, bár kevésbé ismert reklámeszközt, az X-BANNER-t:   

 •     Legkedvezőbb ár
 •     Legkönnyebben kezelhető beltéri reklám display
 •     Gyorsan, néhány mozdulattal összeállítható
 •     Egyszerűen cserélhető benne a nyomat

Kiknek ajánljuk? Azoknak akiknél a gyakori nyomatcsere fontos szempont, viszont a roll-up szerkezetnél valamivel nagyobb alapterület igénye van. Tekintse meg a képet itt az oldal tetjén található galériában. Kérjen egyedi árajánlatot ITT.

 

Keressék szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken vagy írjanak az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk Önöket személyesen PrintPix Nyomdánkban,
a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt.

 

Gyarmati Krisztina értékesítési munaktárs

 

Kanizsai-Nagy Dóra értékesítési munkatárs

 

Molnár Ágnes telefonos operator

 

 

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el a paramétereket.

nyil le

Kedvezmény

Jelentkezzen be!

Bankkártyás fizetés bélyegző webáruházunkban.

HD minőségű nyomtatás

Referencia

Imreh Orsolya

"Szuper lett az ajtómatricánk! A dekoros lány jó fej, segítőkész és szépen dolgozik. Az egyik kolléganőm még a Facebook-on is megosztotta. Még egyszer köszönjük, profi munka!"

Imreh Orsolya
marketing munkatárs
DLM Consulting Kft.

Tovább olvasom

Ingyen parkolás a nyomdánálNavigáció a nyomdában

Elérhetőségeink

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

1032 Budapest, Bécsi út 171.

Nyitva tartás:

H-P: 8:00-18:00, Sz-V: Zárva

Központi telefonszámunk:

+36 1 445 3000

Központi e-mail címünk:

ertekesites##kukac##printpix.hu

PrintPix NYomda facebook profiljaPrintPix Nyomda Google+ profilja

1032 Budapest,

Bécsi út 171.

 

Telefon: +36 1 445 3000

Mobil: +36 30 216 5500

simple online fizetés

akadalymentesitett_nyomda

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk