Homokfúvott fólia

homokfuvott_folia_galeria_6.jpg
homokfuvott_folia_galeria_6.jpg
homokfuvott_folia_galeria_5.jpg
homokfuvott_folia_galeria_4.jpg
homokfuvott_folia_galeria_3.jpg
homokfuvott_folia_galeria_2.jpg
homokfuvott_folia_galeria_1.jpg

Termékismertető

Előnyök

Ha irodájában, üzletében, otthonában szeretné az üvegajtókat, kirakatot, portálfalakat, tükröket diszkrét és elegáns díszítéssel, különleges, de áttetsző mintákkal ellátni, vagy az üvegek átlátszóságát tompítani, a homokfúvott fóliák gazdaságos megoldást kínálnak. A homokfúvásos technológiával szemben a fóliázás nagyságrendekkel olcsóbb és sokkal gyorsabban elkészül.

  • Gyorsan felhelyezhetők: a homokfúvott fóliákat egyszerű ragasztással lehet az üvegfelületekre helyezni. A kihelyezésben kérheti munkatársaink segítségét is.
  • Gyönyörű dekoráci az üvegre: elegáns és finom díszítései lehetnek boltok kirakatainak, tükröknek, üvegajtóknak vagy akár zuhanykabinok ajtajának is. A belső teret nem húzzák össze, dizájnos és légies arculatot alakíthat ki velük.
  • Nem látnka be, de világos marad a helység: különleges kialakításának köszönhetően a homokfúvott fóliával bevont üvegfelület átengedi a fényt, de elmossa, tompítja kívülről a belátást.

Egyedi árajánlatkérés

További információk:

  • Minimális fizetendő mennyiség 1 m2.

 

Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk