Aranyat érő gondolkodás.

További híreink »

                                                                Biogarantiqa_matrica_szórólap_katalógus_nyomtatás  Biogarantiqa_matrica_szórólap_katalógus_nyomtatás


ARANYAT ÉRŐ GONDOLKODÁS
Partnerünk a Biogarantiqa Kft új termékcsaládjának az Organic Green Gold-nak print marketing anyagait gyártatta velünk, a PrintPix Nyomdával. Az természetes hogy nálunk gyártotta :), ám az előre tekintő gondolkodás ami aranyat ér, melyel többek között:

termékekekt gyártatott, hiszen bizonyára nem a koronavírus idején használja kommunikációs célokra, hanem a vírus legyőzése után. Ez a búslakodás helyetti, jövőbenéző üzletpolitika aranyat ér. Idézzük Szerényi Júlia Esztert a Boigarantiqa Kft ügyvezetőjét:

"Cégünk, organikus élő-algás tápoldatot is gyárt a növények részére. Organic Green Gold néven kerül forgalomba. A PrintPix Nyomda segítségével a partnereink részére tudjuk biztosítani a felhasználási füzeteinket és a termékek vynil címkéjét, hogy a munka a mezőgazdaságban ne álljon meg! Hiszen élelmiszerre szükség van! A PrintPix nyomdára nehéz időkben is számíthatunk. Gyors, precíz és segítőkész! Növényi sejteket tenyésztünk egészséges környezetért, egészséges élelmiszerekért. Minél kevesebb kemikáliával, a növényi immunitást növelve, hogy kevesebb kémiai védekezésre kerülhessen sor. Mert amit mi nyugodt szívvel megeszünk azt adhatjuk másnak is. Így alszunk mi jól…. :)"

ÍGY NYOMTATUNK MI: https://www.printpix.hu/nyomtatas-nyomdai-szolgaltatasok
#JÖVŐBENÉZÜNK #NYOMTATNISZERETÜNK

Biogarantiqa_matrica_szórólap_katalógus_nyomtatásTovábbi híreink »
Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk