Bélyegző készítés

colop_belyegzo_galeria_1.jpg
colop_belyegzo_galeria_1.jpg
colop_belyegzo_galeria_2.jpg
colop_belyegzo_galeria_4.jpg
colop_belyegzo_galeria_3.jpg
colop_belyegzo_galeria_7.jpg
colop_belyegzo_galeria_6.jpg

Termékismertető

 

 

    

 

  Ajánlatunk bármely típusú bélyegzőcsalád komplett bélyegző (külső ház + szöveglemezgumi) rendelésére vonatkozik! Érvényessége folyamatos! 


Hivatalos dokumentumokra, számlákra, szerződésekre a cégszerű aláírás mellett céges bélyegzőt is tenni kell. A bélyegző a cég ügyvitelében és a mindennapi adminisztrációban is elengedhetetlen eszköz. Ma már nem csak karakterek szerepelhetnek a bélyegző lenyomatán, hanem céglogó vagy részletesebb grafika is. Mindez a korszerű gépekkel és bélyegzőházakkal gyerekjáték. A lézergravírozott eljárással készült pecsétek nem csak pontos nyomatminőségre, de a tökéletes grafika reprodukálására is alkalmasak, akár több színben is.

TAVASZI BÉLYEGZŐ AKCIÓ!

  • A személyesen vagy a BÉLYEGZŐ WEBÁRUHÁZBAN személyes átvétellel leadott bélyegzőkészítés akár 10 perc alatt FELÁR nélkül kész!
  • Személyes leadás esetén a bélyegző kényelmesen megvárható nyomdánkban.
  • BÉLYEGZŐ WEBÁRUHÁZAS rendelés esetén mire ideér, elkészül a bélyegzője!

Ajánlatunk 2020. május 31-ig érvényes!

 

bélyegző webáruház

Látogasson el bélyegző webáruházunkba, ahol több ezer bélyegző és bélyegzőt kiegészítő termékből válogathat!

Vagy jöjjön el nyomdánkba a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. címen és rendelje meg bélyegzőjét személyesen.

 

A PrintPix Nyomda Önnel együtt védi a környezetet!

Akciónkban az ÖKO bélyegzőknél környezetünk tudatos védelme érdekében a felárat mi álljuk! Ne hagyja ki a lehetőséget!

Bioműanyag COLOP IQ20 és szöveglemez (37x13 mm): bruttó 4990 Ft
Bioműanyag COLOP IQ30 és szöveglemez (47x17 mm): bruttó 5490 Ft
Bioműanyag COLOP IQ40 és szöveglemez (57x21 mm): bruttó 5990 Ft

 PrintPix Nyomda bélyegző készítés gyorsan

 

  • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BÉLYEGZŐK: igényes, tartós COLOP és TRAXX bélyegzők, nálunk ÖRÖK ÉLET GARANCIÁVAL! A bélyegzőházakat többféle színben, formában, méretben és modellben tartjuk raktáron, a leggyakoribb típusokból több száz darabot is, így nagyobb tételben is azonnal elkezdjük a gyártást. SEGÍTSÉG A BÉLYEGZŐ KIVÁLASZTÁSÁHOZ!
  • BÉLYEGZŐ-WEBÁRUHÁZ: webshopunkban több ezer bélyegző található és további, bélyegzőt kiegészítő termékeinkből is válogathat – bélyegzőpárnák többféle méretben, bélyegzőfestékek (fekete, piros, zöld, lila és kék színben), bélyegzőtároló tokok több színben és méretben... Látogasson el BÉLYEGZŐ-WEBÁRUHÁZUNKBA!
  • CSAK SZÖVEGLEMEZ: Vállaljuk, melynek ára: bruttó 2230 Ft, és helyszíni megrendelés esetén ingyen kicseréljük bélyegzőjén a szöveglemezt!
  • HATALMAS VÁLASZTÉK: Normál bélyegzőházak több méretben és színben, automata és kézi dátumozók, körpecsétek, automata és kézi sorszámozók, műanyag és fémházas szövegbélyegzők, fanyeles bélyegzők több méretben és alakban, műanyagházas kirakós bélyegzők, zsebbélyegzők többféle modellben, szárazbélyegzők... Nézze meg teljes kínálatunkat BÉLYEGZŐ-WEBÁRUHÁZUNKBAN!

 

PrintPix Nyomda bélyegző készítés gyorsan

PrintPix Nyomda bélyegző készítés gyorsan 

 

Keresse szakértő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a csabi.ibolya@printpix.hu vagy a jerome@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


Csábi Ibolya

bélyegző – gravírozás (8-16 óráig)

+36 1 445 3009

csabi.ibolya##kukac##printpix.hu

Tóth Zoltán

bélyegző – gravírozás (9-18 óráig)

+36 1 445 3012

toth.zoltan##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk