Boríték

GDPR_boritek_1_erre.JPG
GDPR_boritek_1_erre.JPG
boritek_galeria.jpg
boritek_ablakos_galeria.jpg
boritek_nagy_galeria.jpg
web_2_1.jpg
web_10.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 127,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
127,0 Ft
100,0 Ft
+ Áfa

jellemzők

Boríték méret
Kérem válassza ki milyen típusú borítékra szeretne nyomtatni!
Boríték nyomás
Kérem válassza ki, hogy színes vagy fekete-fehér nyomtatással kéri a borítékot! Lehetőség van egyedi Panton színes nyomtatásra is, ebben az esetben kérjen egyedi árajánlatot!

Termékismertető

Ha gyakran küld ügyfeleinek postai úton hivatalos közleményt, akciós ajánlatot (DM levél), számlát, csekket, egyéb értesítő üzenetet, a boríték grafikáján is lehetősége van megmutatni céges arculatát. Az egyedileg logózott, saját grafikával ellátott boríték már azelőtt jó benyomást tehet a címzettre, hogy a küldemény tartalmát egyáltalán megismerné. VÁLTOZATOS BORÍTÉKMÉRETEK: a postai küldemény típusából adódóan eltérő méretű céges borítékokra lehet szüksége. A hagyományos formátum mellett céges levelezéseknél a hosszú, keskeny (LA/4) boríték az elterjedt, de szerződéseket például nem szoktak összehajtani, így választható olyan méret is, amibe az A4-es lapok hajtogatás nélkül beleférnek.  
 
Céges boríték, céges boríték készítés

  • ABLAKOS VAGY SIMA BORÍTÉK: a címzett neve és címe gyakran már a küldött dokumentumon is szerepel, így ablakos boríték esetén nem lesz szükség rá, hogy a borítékra minden alkalommal újra felírja a címzést. FONTOS!  ABLAKOS kivitelben szereté céges borítékját? Minden borítéktípusunk rendelhető ABLAKOS kivitelben, jobb és bal elrendezéssel egyaránt. Ez a technologia ofszett gépeken történik, így a ABLAKOS BORÍTÉK esetén a minimálisan rendelhető mennyiség 1000 db. Árajánlat tekintetében, EGYEDI ÁRAT kalkulálunk Önnek, melyet az ertekesites@printpix.hu e-mail címre írva teheti meg, vagy itt az oldal aján az ürlep kitöltésvel kérheti.
  •  GYORS ÉS TARTÓS ZÁRÓFÜLRAGASZTÁSOK: a hagyományos enyvezett borítéklezárás mellett népszerűek a szilikon zárodású borítékok. A szilikonos zárófülről csak egy kis papírcsíkot kell matricaszerűen lehúzni és máris tartósan lezártuk a borítékot. Nyomdánkban mindegyik típusú boríték logózását vállaljuk.

  PrintPix Nyomda Boríték

 További fontos információk, szakmai segítség:

  • A boríték méreteit úgy alakították ki, hogy a szabvány A4-es méretű papír egészben, vagy különféle módokon összehajtva beleférjen.
  • A leggyakrabban használt borítékok és méreteik: LA/4 (110 x 220 mm), LC/6 (114 x 162 mm), LC/5 (162 x 229 mm), TC/4 (229 x 324 mm, felül nyílik a rövidebbik oldalon)
  • Nagy darabszámú küldeményeknél kedvelt borítéktípusok a C6/C5 méretű (114x229 mm) borítékok
  • Ha nem kifutós grafikával ellátott borítékot szeretne, 1000 darabig már 1-2 munkanap múlva kézhez kapja digitális nyomtatással készített borítékjait.
  • 1000 darab felett nem kifutós és kifutós grafikával ellátott céges borítékjait egyaránt ofszetnyomással készítjük és a nyomdakész anyag leadását követően 4-8 munkanap múlva veheti át őket.
  • Nyomdakész fájlformátumok: .pdf kiterjesztésű fájlok

 kifutót igénylő grafika, grafikai szerkesztés

A leggyakrabban használt borítékok és méreteik a következőek:

boríték méretarányok, céges borítékok méretezése

 

 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk