Csekknyomtatás

csekk_galeria_6.jpg
csekk_galeria_6.jpg
csekk_vagottcsekk_galeria_1.jpg
csekk_szamlalevel_galeria_3.jpg
csekk_szamlalevel_galeria_2.jpg
csekk_lapravagott_galeria_4.jpg

Termékismertető

Bár egyre többféle módon tudjuk a közüzemi és egyéb szolgáltatások díjainak költségét befizetni, a „sárga csekk” továbbra is a legkedveltebb megoldások közé tartozik. Mindenki ismeri, gyorsan, egyszerűen, számtalan helyen használható. Válassza ki a cégének ideális csekktípust és nyomdánkban már száz darabtól legyártjuk. A gyorsabb döntéshez tekintse át a csekknyomtatás kisokosunkat:

  • VÁGOTT CSEKK: Ideális társasházkezelő cégeknek, alapítványoknak, újságok előfizetési díjaihoz. Leginkább kézi kitöltéshez ajánljuk, zsugorfóliázva szállítjuk, így gyorsan és praktikusan használhatja.

PrintPix Nyomda vágott csekk

 

  • LAPRAVÁGOTT CSEKK: Elsősorban irodai felülnyomásra ajánljuk. Előnye, hogy utólag is meg lehet személyesíteni, mi rányomtatjuk a kötelező formai adatokat, Ön pedig egy egyszerű irodai lézernyomtatóval utólag is rá tudja nyomtatni az ügyféladatokat. A három csekk perforálással illeszkedik egymáshoz, mely nyomtatás után gyorsan szétválasztható.

PrintPix Nyomda csekk nyomtatas


  • SZÁMLALEVÉL: Közüzemi számlákhoz, vagy ugyancsak újságokhoz tökéletes választás. A számlalevél egy A4-es méretű lap, melynek felső kétharmad része a számlainformáció megjelenítésének helye, ide többek között cégnevet, logót, kapcsolati információkat rakhat utólagos irodai nyomtatással. Ennél a csekktípusnál nincsen fix darabár, minden esetben egyedi árat kalkulálunk. EGYEDI ÁRAJÁNLAT!
 PrintPix Nyomda csekk nyomtatas
 

PrintPix Nyomda csekk nyomtatas

A megrendeléshez töltse ki az űrlapot és küldje el a csikai.erika@printpix.hu címre.


További fontos információk, szakmai segítség:

  • Csekk árai alapkitöltéssel: 100-200 db 15 Ft+áfa/db; 201-500 db 10 Ft+áfa/db; 501-1000 db 8 Ft+áfa/db; előkészítési díj: 2000 Ft+áfa/számlaszám A pontos árért töltse le ŰRLAPUNKAT, majd kitöltve küldje el a csikai.erika@printpix.hu címre.
  • 1000 db felett egyedi árat kalkulálunk, kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT! A számlalevél csekktípusnál nincsen fix darabár, minden esetben egyedi árat kalkulálunk.
  • Vállalási határidő: 2-5 munkanap.
  • A minimális rendelhető mennyiség 100 db
 

Sok időt és fáradtságot takarít meg, ha igénybe veszi komplex megoldásainkat, amelynek keretében megtervezzük és elkészítjük borítékját, kinyomtatjuk csekkjét és kisérőlevelét, mindezeket kedvezőbb áron, mintha külön-külön intézné.

PrintPix Nyomda csekk nyomtatas

 

   Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon a csikai.erika@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


Csikai erika

értékesítési menedzser

+36 1 445 3016

csikai.erika##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk