Esküvői meghívó és ültetőkártya

eskuvoimeghivo_ultetokartya_galeria_6.jpg
eskuvoimeghivo_ultetokartya_galeria_6.jpg
eskuvoimeghivo_ultetokartya_galeria_5.jpg
eskuvoimeghivo_ultetokartya_galeria_4.jpg
eskuvoimeghivo_ultetokartya_galeria_3.jpg
eskuvoimeghivo_ultetokartya_galeria_2.jpg
eskuvoimeghivo_ultetokartya_galeria_1.jpg

Termékismertető


Minden részlet fontos, ha esküvőszervezésről van szó, így a tökéletes meghívó sem maradhat el. Egy szép esküvői meghívó még tovább emeli a nagy nap fényét. Az esküvői meghívókat a jegyespár igényei szerint, az esküvő stílusához illő grafikával, egyedi megoldásokkal tervezzük meg és készítjük el, így évekkel később is szép emlékeket ébreszt és felidézi az ünnepi pillanatokat. 

 

PrintPix Nyomda Esküvői meghívó és ültetőkártya

  • ÓRIÁSI MINTAVÁLASZTÉK: a jegyespárok katalógusunkból rengeteg minta közül választhatnak esküvői meghívót, vagy saját ötleteik, igényeik alapján grafikusaink egyedileg megtervezik a tökéletes meghívót.
  • KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK: esküvői meghívót egyedi méretekben is gyártunk, keskeny, egy- vagy kétoldalas, kinyitható, hajtogatott változatokban. Választhatnak exkluzív minőségű kreatív és pauszpapírok, ünnepélyes, elegáns betűtípusok közül.
  • MEGVALÓSÍTJUK ELKÉPZELÉSÜKET: akár klasszikus, elegáns, akár modern vagy bohém esküvőt terveznek, stílusos és dekoratív esküvői meghívót rendelhetnek nálunk. A meghívóval azonos stílusú borítékot és ültetőkártyákat is készítünk, de névre szóló ajándékötletét is megvalósítjuk.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!
 
PrintPix Nyomda Esküvői meghívó és ültetőkártya

További fontos információk, szakmai segítség:

  • Kérje EGYEDI AJÁNLATUNKAT, mert meghívóinkra mennyiségi kedvezményt biztosítunk!
  • Igény esetén expressz szolgáltatást is vállalunk – a részletekről érdeklődjön munkatársainknál.
  • Az esküvői meghívója mellett a szükséges ültetőkártyákat, menüsorokat, kísérőajándékokat, EGYEDILEG GRAVÍROZOTT EVŐESZKÖZÖKET, POHARAKAT is ránk bízhatja.
 ..................................................................................................................................................................................

ÜLTETŐKÁRTYA

PrintPix Nyomda Esküvői meghívó és ültetőkártya


Esküvőjén, üzleti, vagy más, magán jellegű rendezvényein alkalmazzon ültető kártyákat. Az ültető kártya megkönnyíti a rendezvények lebonyolítását és a vendégek irányítását, hogy ne legyen keveredés és tumultus a helyfoglalást illetően. Kiváló megoldás esküvőkre, konferenciákra, nagylétszámú születésnapi rendezvényekre, ahol több tucatnyi, vagy akár százas nagyságrendű meghívott jelenik meg.


PrintPix Nyomda Esküvői meghívó és ültetőkártya

  •     A termék- és papírmintákat megtekintheti értékesítési irodánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. szám alatt.
  •     Megkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy az árajánlatkérésnél tüntesse fel a meghívó kiterített és hajtott méretét (értelemszerűen csak akkor kell megadni a kiterített méretet, ha hajtott meghívóról van szó), a pontos példányszámot és a választott papír pontos típusát.
  •     Amennyiben a fenti információk nem állnak rendelkezésünkre, sajnos nem tudunk érdemben árat adni. Ez esetben kérem fáradjon be értékesítési irodánkba, ahol ügyfélkapcsolati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.


Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


 

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk