Etikett címke

etikett-cimke01.jpg
etikett-cimke01.jpg
etikett-cimke04.jpg
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0,0 Ft +Áfa / 1 db
Árkalkuláció:
Egyedi ajánlatkérés
Egyedi ajánlatkérés
+ Áfa

jellemzők

Etikett méret
Kérem adja meg, milyen méretű etikettet szeretne nyomtatni! Az etikett árak A/4-es etikettenként értendők, függetlenül attól, hogy egy íven hány darab etikett címke van.
Etikett nyomás
Kérem adja meg, hogy a fehér alaptípusú etikettre fekete-fehérrel vagy színessel kéri a nyomtatást!

Termékismertető

Az öntapadós etikett címkéket elsősorban vonalkódok és termékismertetők elhelyezésére használják, melyek a csomagolások elengedhetetlen részei. Ezeket köteles a forgalmazó feltüntetni egy adott terméken. A címkéket a csomagolások méretétől, alakjától és anyagától függően többféle módon gyártjuk. Lehetőség van sorszámozásra, egyedi vonalkód generálására és termékismertető mutációk készítésére is.

etikett cimke készítés, etikett cimke gyártás, etikett cimke grafika

 

 • FEHÉR ÖNTAPADÓS ALAPPAPÍR: Egyszerű és praktikusan használható etikett matricáink színe fehér, felületük pedig matt. Az öntapadós címke alapesetben nem víztaszító és a felülete nem napfényálló – ezért a felhasználás függvényében körültekintően kell kiválasztani. Lehetőség van vízálló, vagy víztiszta etikett címkét is gyártani, ehhez kérjen egyedi árajánlatot! Kollégáink segítenek megvalósítani elképzelését és a grafikai tervezésben is számíthat rájuk.
 • NAGYOBB MENNYISÉG, KISEBB EGYSÉGÁR: Az etikett címkéket A/4-es méretű ívekre nyomtatjuk. Az egy lapra felrendezhető címkék száma függ az etikett címkék nagyságától, alakjától, de bármilyen típusról is van szó, minél magasabb példányszámot rendel a címkékből, annál alacsonyabb lesz az egységár.
 • RÖVID HATÁRIDŐ: A rendelt mennyiségtől függően már 1-2 munkanap alatt elkészítjük egyedi címkéit.
 • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 
MI MINDENRE JÓ MÉG AZ ETIKETT CÍMKE? A vonalkódok és termékismertetők mellett számos egyéb használatra is jó választás az etikett címke.

 • Cége címét rányomtatva egyszerűen használhatja postai küldeményei feladócímzéséhez
 • Alkalmas vállalkozása logójának, elérhetőségének gyors, matricás elhelyezésére
 • Általános irodai, raktározási, rendszerzési feladatait is megkönnyíti
 • Az etikett címke dekor- és reklámfunkciókat is ellát
 • Alkalmas termékeken kiegészítő információk elhelyezése  
 • Kérjen EGYEDI ÁRAJÁNLATOT ŰRLAPUNKON és küldje el a paramétereket! Megvalósítjuk elképzelését!


További fontos információk, szakmai segítség:

 • Nyomdakész fájlformátumok: .pdf, .tif, .eps, kiterjesztésű fájlok. 
 • Nem nyomdakész állomány leadása esetén annak átalakításáért szerkesztési díjat számolunk fel.
 • Grafika: Az előre gyártott etikett matrica esetében a grafika nem lehet kifutós (nem érhet ki a címke széléig). Kifutós grafika esetén kérjen egyedi árajánlatot.


 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk