FONTOS INFORMÁCIÓK a koronavírus kezeléséről!

Fontos információk a koronavírus kezelésével kapcsolatban!Kedves Ügyfelünk!


Mint a PrintPix Nyomda vezetője a munkatársak bevonásával folyamatosan figyelemmel kísérjük a 2019. év végén elindult járványt, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.  Ezzel is szeretnénk megnyugtatni, hogy nyomdánkra a mostanra kialakult helyzetben továbbra is számíthat, de feladatunk, hogy minél jobban minimalizálni tudjuk a járvány egészségügyi hatásait. Ezek biztosítása érdekében a következő intézkedéseket hoztuk meg:
 

1.) IRODAI DOLGOZÓINK OTTHONRÓL TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSE:

Munkatársaink továbbra is elérhetők mind telefonon, mind emailben, de a vírus terjedésének megakadályozása érdekében otthonról végzik munkájukat.


2.) VEVŐSZOLGÁLAT ÉS ÁRUKIADÁS:

A következő pár napban még személyesen átvehetők az elkészült munkák akár vevőszolgálatunkon, akár raktárunkon keresztül, de javasoljuk, és egyben felajánljuk minden ügyfelünknek az ingyenes országos kiszállítást!
GLS futárszolgálattal vagyunk szerződésben, akik mint nemzetközi cég, a kritikus időszakban kiemelt higiéniai körülmények között kézbesítik termékeinket.


 
3.) FOLYAMATOS FERTŐTLENÍTÉS ÉS HIGIÉNIAI ELŐÍRÁSOK BETARTÁS:

Naponta többször is mind az ügyfélváró, recepció és a gyártás területén biztosítjuk a teljes körű fertőtlenítést és a megfelelő eszközöket (kesztyű, kézfertőtlenítő) a fertőzések megelőzése érdekében.


4.) ZÁRT GYÁRTÁSI FOLYAMATOK:
Kollégáink és az Ön egészsége kiemelten fontos számunkra, így a gyártásban dolgozóknak kötelező a fertőtlenítő kézmosás munkánként, így biztosítva, hogy az Ön nyomdai terméke 100% vírusmentes legyen. A gyártócsarnok és a raktár területe lezárásra került, kizárólag csak az ott dolgozó munkatásaink tartózkodhatnak ezeken a területeken. Így gépindulást, vagy személyes egyeztetést nem tudunk biztosítani a következő időszakban.


Fontos információk a koronavírus kezelésével kapcsolatban!

Fontos információk a koronavírus kezelésével kapcsolatban!


A koronavírusra való tekintettel kérjük, hogy a személyes megkeresés helyett inkább e-mailben, illetve telefonon kommunikáljunk.

Óvintézkedéseink nem befolyásolják a mindennapi ügymenetet, továbbra is várjuk a megrendeléseket és készségesen állunk rendelkezésére!


 
ONLINE TOVÁBBRA IS ZAVARTALAN MŰKÖDÉST BIZTOSÍTUNK WEBOLDALAINKON KERESZTŰL:

 
Fontos információk a koronavírus kezelésével kapcsolatban!


Tisztelettel:
 
Szakáll Tamás
ügyvezető igazgató


Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk