Grafikai szerkesztés

grafikai_szerkesztes_galeria_1.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_1.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_2.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_3.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_7.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_5.jpg
grafikai_szerkesztes_galeria_4.jpg

Termékismertető

A tervezéstől a kész anyagig kényelmes megoldásokat nyújtunk. Szakembereink ugyanis nem csak a nyomtatás, gravírozás, kötészet és egyéb nyomdai eljárások, de a grafika és a dizájn területén is kiválóan képzettek. Ezért például szórólapok, meghívók, katalógusok stb. grafikai tervezését és szerkesztését is megrendelheti közvetlenül tőlünk.


PrintPix Nyomda grafikai szerkesztés 

 

  • KÜLÖNLEGES ÖTLETEK ÉS MEGOLDÁSOK: Megtervezzük, megszerkesztjük névjegykártyáját, szórólapját, plakátjait, reklámanyagait, kiadványait, tábláit, online és nyomtatott hirdetéseit, matricáit... és természetesen a nyomtatást, gyártást is megrendelheti tőlünk.
  • KEDVEZŐ, ELŐRE KALKULÁLHATÓ KÖLTSÉGEK: A grafikai szerkesztés ára 8000 Ft+áfa/óra, melyet negyedórás egységekben számolunk. Vagyis ha a kért szerkesztés csak 15 percet vett igénybe, akkor összesen 2000 Ft + áfa díjat számolunk fel.
  • KIRAKATOK, IRODADEKORÁCIÓK TERVEZÉSE: Terveztethet nálunk kirakatdekorációkat és üzletdekorációs elemeket is. Ezenfelül segítséget nyújtunk üzletek, irodák belső és külső dekorációjának, reklámfelületeinek kialakításában is.
  • Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!


PrintPix Nyomda grafikai szerkesztés


További fontos információk, szakmai segítség:

  • Grafikusaink megtervezik cégének teljes arculatát is, akár a logótól a formavilágon át a betűtípusok kiválasztásáig. Részleteket az ARCULATTERVEZÉS oldalunkon talál.
  • Csak írja meg nekünk elképzeléseit, szakképzett grafikusaink hamarosan elküldik az ajánlatot. Kérje EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!


 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az ertekesites@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.


További információ

+36 1 445 3000

ertekesites##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk