Kalipszo

pendrive-kalipszo.jpg
pendrive-kalipszo.jpg

Termékismertető

Az egyedileg logózott pendrive ötletes és hasznos céges ajándék, valamint kiváló reklámhordozó is. Egy olyan eszközt ad vele át, amit manapság nagyon sokan és gyakran használnak, így mindig szem előtt lesz céges logója, szlogenje. Változatos formájú és anyagú vázakkal, a természetes fától a divatos szilikonpánton át az exkluzívabb bőr borításig sokféle típusból választhat, attól függően, melyik illik legjobban cége stílusához.

 

PrintPix Nyomda Pendrive logozás

 

  • TÖBBFÉLE TÍPUS ÉS KAPACITÁS: a logózható pendrive-ok között mindenféle típust és stílust megtalál. 2 és 128 GB közötti tárhelyméret közül választhat, vannak többfunkciós kialakítású pendrive-ok és egyszerűbb, letisztult változatok. Itt megtalálja LOGÓZHATÓ PENDRIVE-KÍNÁLATUNKAT!
  • GRAFIKA AKÁR 4 ELTÉRŐ SZÍNNEL: a céges vagy ajándék pendrive-ra nyomtatott minta vagy szöveg akár 4 különböző színből is állhat, így még érdekesebb és szebb grafikák készülhetnek.
  • EGYSZERŰ, DE HATÉKONY REKLÁM: a céges logóval ellátott, egyedi pendrive a mindennapokban is jól használható, ötletes és praktikus reklámeszköz, elegánsabb változataiban kiváló céges ajándék.  
  • Kérje ÁRAJÁNLATUNKAT!
 
 
További fontos információk, szakmai segítség:

 
 Keresse szakértő értékesítő kollégánkat, Gyarmati Krisztinát a lenti elérhetőségeken, kérdezze munkatársunkat a PrintPix Élő Chaten, itt a honlapon, vagy írjon az gyarmati.krisztina@printpix.hu címre már most! Természetesen szeretettel várjuk személyesen is PrintPix Nyomdánkban, a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121.-ben.

 

Gyarmati Krisztina

kalkulátor

+36 1 445 3043

gyarmati.krisztina##kukac##printpix.hu

Amennyiben a fenti paraméterek nem fedik elképzelését, aktiválja az egyedi árajánlatkérő űrlapot és küldje el elképzelését.

Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk