Koronavírus. #JÖVŐBENÉZÜNK

Koronavírus. #JÖVŐBETEKINTÜNK!

BIZTATÓ JELEK!

Folyamatosan kommunikálunk Partnereinkkel, hogyan élik meg Ők, cégeik a koronavírus opkozta gazdasági helyzetet. A következő idézet több Partnerünk véleménye.

"Bizakodunk, hogy ha otthon maradunk hamarosan véget ér. Figyeljük a híreket, alkalmazkodunk ahogy a megelőzés kívánja, de közben tervezünk. Tervezünk, hogy 1 vagy 2 hónap múlva amikor reményeink szerint kezd minden visszatérni a megszokott keréskvágásba, ne akkor kelljen kapkodni, minden elhalasztott céges tennivalóval akkor cselekedni. Hiszen jól látható, hogy akkor nagy roham várható, de már nem annyira az élelmiszerüzletekben, sokkal inkább a gyártó, szolgáltató iparban. Nálatok a nyomdaiparban is. Hirtelen akkor kell majd mindenkinek névjegykártya, katalógus, szórólap és folytathatnám, nem is beszélve arról, hogy májustól a kiállítások és road-show-ok, sőt a fesztiválok is elindulnak. Na akkor nyomda legyen a talpán aki a sokszorosára  megnövekedett igényt ki tudja elégíteni. Persze, tudom, hogy Ti és mindenki megtesz majd mindent, hogy teljesítsétek a megrendeléseket, de ezért választjuk a megelőzésért startégiát, hogy amíg home office-ban vagyunk tervezünk, előre gyártatunk."

A fenti idézet több Partnerünk véleménye, álláspontja, melyet mint a PrintPix Nyomda ügyvezetője hasonlóan gondolkodom. A nyomdai megrendelések ugyan visszaestek, hiszen sok cég leállt vagy egyszerűen nem aktuális a roll-up vagy molinó mert nincs rendezvény. De a jövőbe tekintő cégek nyomdai megrendelései biztosítják, hogy a 46 fős csapatom minden tagját megtarthatom, hiszen a könyv, katalógus, szórólap, névjegykártya és folytathatnám, termelés zavartalan. Én is tervezek, hogy amikor véget ér és legyőztük a koronavírust, egészséges legyen minden kollégám és teljes gözzel tudjuk a nyomdai rendelések várható dömpingjét kielégíteni.

Ezt javasolnám mint cégvezető a cégvezetőknek: TERVEZZÜNK, JÖVŐBE NÉZZÜNK.


Szakáll Tamás

ügyvezető igazgató


Koronavírus. #JÖVŐBETEKINTÜNK!Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk