Koronavírus. #NEVETVEKÖNNYEBB


A koronavírust meg kell fékezni. Be kell tartani az óvintézkedéseket. Fel kell találni az ellenszert, az oltóanyagot. Mindezek hatalmas terhet és felelőséget tesznek az emberekre. De, fontosnak tartom, hogy ne feledkezzünk meg élni, mosolyogni, boldognak lenni. Erre én is a napokban döbbentem rá. Hogyan?

Büszkén mondhatom, hogy munkatársaim erőt adnak nekem még ebben a krízis időszakban is. Azon kollégáink akiket nem engedhettem el home office munkára, hiszen olyanok a munkaköreik (gyártás, ügyfélszolgálat, recepció, áruszállítás) vannak, melyek nem teszik ezt lehetővé, minden új és újabb koronavírus rendelkezést szó nélkül betartanak. Teszik a dolgukat, nyomtatnak, gyártják ügyfeleink rendeléseit. Maszkban, kesztyűben, a konforzónájukat átlépve lenyűgöző kedvességgel fogadják az ügyfeleket, felajánlva minden olyan szolgáltatást, mely a koronavírus terjedésének gátat szab, mint a személyes átvétel helyett az ingyenes kiszállítás, az online ügyfélszolgálat (telefon, e-mail, chat).

A gyártáson különösen zárt rendszerben kénytelenek dolgozni, hiszen hermetikusan lezártuk ügyfeleink előtt, csak a gyártáson dolgozó kollégák léphetnek be, fertőtlenítővel, kesztyűben, szájmaszkban. Sokkal nehezebb lehet így dolgozni, ám amit minden nap, minden napszakban, minden műszakban dolgozó kollégákon látok, az a jókedv.

  • Kérdeztem:   Hogy tudtok még most, ebben a számotokra is nagyon nehéz helyzetben, szigorított munkakörülmények között is ilyen jókedvűen dolgozn?
  • Válasz, mely egyértelmű volt számukra: Tamás, nevetve könnyebb.

Örülök, hogy ilyen csapatom van. Köszönöm, hogy erőt adtok. NEVETVE, VIDÁMAN KÖNNYEBB. Ezt javaslom mindenkinek!

Bizakodom, hogy mielőbb legyőzzük a koronavírust és minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba. Mi már tervezünk, és a jövőre koncentrálunk!


Szakáll Tamás

ügyvezető igazgató
Facebook
Galéria

Munkáink

Rólunk